Hareide: Vi skal være bedre til at score mål næste år

Åge Hareide dirigerede lystigt på sidelinjen, men danskerne scorede ikke mod Irland.

Hareide: Vi skal være bedre til at score mål næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åge Hareide sætter fokus på angrebet i 2019 efter fem 0-0-kampe i 2018, siger han efter nullert mod Irland.

Det danske fodboldlandshold skal blive bedre til at score mål i 2019, end holdet har været i 2018.

Det siger fodboldlandstræner Åge Hareide på et pressemøde, efter at Danmark mandag spillede 0-0 mod Irland i Aarhus. Det var femte gang i år, at landsholdet spillede 0-0, og Hareides hold har blot scoret 12 gange i 13 kampe.

- Når vi ikke kan score, må vi jo holde nullet. Det er derfor, vi er ubesejrede. Vi har spillet to lige kampe mod Irland, så to af de fem 0-0-kampe har været meget ens, selv om vi havde endnu flere chancer i dag end i Irland. Så vi må blive bedre til at score næste år.

- Vi skal blive bedre på den sidste tredjedel, for vi har svært ved at bryde hold ned, der står lavt på banen. Det kræver bevægelser og hurtige kombinationer, men det er svært, for vi vil samtidig ikke tillade modstanderen at få kontraangreb, siger Åge Hareide.

Han mener samtidig, at Irland mandag var en af de modstandere, der har haft mindst at byde på.

- Det var en kamp, som vi forventede. Irland stod lavt, og vi havde bolden meget. Vi havde bolden og kreerede chancer til at vinde kampen.

- Vi prøvede i 90 minutter at bryde igennem, men vi scorede ikke på de chancer, der var. Sådan er det i fodbold, og nu kan vi ikke gøre noget ved det, siger Åge Hareide.

Ligesom i 2017 kom landsholdet igennem 2018 uden nederlag i ordinær spilletid til stor tilfredsstillelse for landstræneren.

- De sidste to år har været gode for os. Dem kan vi ikke klage over. Jeg tror, at vi har spillet 24 kampe uden nederlag, og nu skal vi se, om vi kan forlænge den stime i 2019, selv om vi ikke ved, hvem vi skal spille imod i EM-kvalifikationen.

- Vi har lært meget af i år, og vi er blevet bedre fra kamp til kamp gennem 2018, siger Åge Hareide.

Hareide: Vi skal være bedre til at score mål næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce