Mange vil tage del i Det Gode Liv: Foreninger fik både guldkorn og frivillige med hjem

Èn af aftenens pointer lød blandt andet, at foreningerne i fremtiden bør samarbejde langt mere på tværs af byer. Her Pernille Swain (t.v.) formand for Munkebo Gymnastikforening i dialog med Mette Mohr Johanssen fra Kerteminde Boldklub.Foto: Michael Bager

Mange vil tage del i Det Gode Liv: Foreninger fik både guldkorn og frivillige med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et ægtepar meldte sig til boldklubben. Nogle ville være besøgsfamilie, og andre skrev sig op i Turismens Venner. Det viste en kort rundspørge i de seks frivilligboder, som stillede op til Det Gode Liv-mødet onsdag aften.

Kerteminde: Der var allerede et stort overtal af frivillige i salen, da Fyens Stiftstidende onsdag aften bød velkommen til inspirationsmøde på Kulturhus Fjorden. Alligevel blev der i løbet af aftenen rakt adskillige frivillige hænder frem mod de seks frivilligboder, som organisationer og foreninger i kommunen havde stillet op i kaffepausen.

- Ja, vi fik virkelig noget ud af det. Der er flere, der har forespurgt om at blive besøgsfamilie, og det er virkelig noget, vi mangler, fortalte Regitze Videbæk, der er formand for foreningen LINK, som står for Lettelse af Integration af Nydanskere i Kerteminde-området.

Turismens Venner fik otte nye navne skrevet op. Altså folk som ønsker at blive medlemmer af foreningen og gøre en forskel for byens turister.

Også Kerteminde Boldklub, som i øjeblikket sender nødsignaler ud efter flere frivillige, fik hjælp i løbet af kaffepausen.

- Vi fik skrevet et ægtepar op, som har meldt sig på banen til at hjælpe os. De har børnebørn i klubben og har tidligere drevet selvstændig virksomhed. De vil gerne hjælpe os med bestyrelsesarbejdet, fortæller Søren Eriksen fra Kerteminde Boldklub.

Mere samarbejde på tværs af byer.

Men boldklubben fik ikke kun skrevet navne op. Da aftenen var omme, var et helt A4-ark fyldt med noter, som bestyrelsen skal hjem og arbejde videre med:

- Vi fik bare enormt meget inspiration med hjem. Især Steen Hjorth (formand for Kerteminde Landsbyråd red.) kom med mange guldkorn. Vi håber, han har lyst til at komme med et oplæg på vores generalforsamling, supplerede Mette Mohr Johansson.

Steen Hjorth opfordrede eksempelvis foreningerne til et langt højere grad af samarbejde på tværs af kommunens byer.

- Vi skal i hvert tilfælde bare have fundet en dato, lød det efterfølgende fra Ældre Sagen Langeskov-Munkebo, Louise Qaavigag, som i løbet af aftenen fandt sammen med Pernille Swain fra Munkebo Gymnastikforening.

Mange vil tage del i Det Gode Liv: Foreninger fik både guldkorn og frivillige med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce