Se hvordan du laver din egen smørbar


Se hvordan du laver din egen smørbar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi elsker smør. Alligevel har mange danskere ikke opdaget alle de ekstra gevinster, der følger med, når man laver den selv.

Overalt i landet har lunt brød med smør altid været et hit, og det er det stadig i dag. Tilmed kan begge dele laves fra bunden, og det er medblogger Julie Bruun stor fan af.

- Det er da lidt sjovere, når man har gæster, at kunne tilbyde ikke bare nybagte boller, men også nykværnet smørbar, siger hun.

Specielt i det kolde efterår er danskerne glade for varmt brød med smør. Samtidig er smørbar et rigtig godt eksempel på en naturlig råvare, som er nem at lave derhjemme.

I følge den årlige trendanalyse fra Landbrug & Fødevarer ønsker danskerne rene og naturlige produkter, hvilket kan opnåes med hjemmelavet smørbar.

Se hvordan madbloggeren Julie Bruuns lave sin egen unikke smørbar i videoen øverst i artiklen.

Se hvordan du laver din egen smørbar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce