Debat: Lad os bekæmpe banderne


Debat: Lad os bekæmpe banderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, medlem af Folketinget og Svendborg Byråd for DF, Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Katrine Becher Damkjær
Debat FAA. 

Læserbrev: Skyderier er endnu en gang blevet hverdag i hovedstadsområdet. En ny bandekonflikt er blusset op, og alene i den seneste måned har der været mere end ti skyderier og flere er blevet ramt med drab til følge. Desværre har vi en justitsminister, der er alt for passiv overfor banderne.

Det er jo indlysende, at man må stramme lovgivningen, så de kriminelle dømmes endnu hårdere. Det kan ikke være rigtigt, at indvandrerbanderne endnu engang skal styre København og skabe frygt blandt borgerne.

En gennemgang har vist, at et stort antal af bandemedlemmerne har udenlandske rødder. Ja, en del er sågar ikke engang danske statsborgere. De skal naturligvis smides ud. Og står det til Dansk Folkeparti, skal man udlicitere fængselsdriften af bandemedlemmerne til udenlandske fængsler. Norge sender fanger til Holland, og både Sverige og Italien arbejder på en løsning, hvor kriminelle afsoner i Rumænien. Vi bør selvfølgelig gøre det samme.

Desuden ønsker vi at indføre et forbud mod bander, så alene det at være tilknyttet en bande kan straffes med udvisning. Og såfremt man bliver dømt for kriminalitet, der er relateret til bandeaktiviteter, skal man kunne miste statsborgerskabet.

Som et led i at aflaste politiet og frigive ressourcer til at bekæmpe bander bør man også se på muligheden for at militæret kan overtage bevogtningen af terrormål.

Der er nok at gøre for at bekæmpe banderne, så lad os komme i gang.

Debat: Lad os bekæmpe banderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce