FØR IRLAND-DANMARK: Roy Keane skaber ny røg i køkkenet

47-årige Roy Keane var også en hård hund som spiller i Manchester United i dagene med Peter Schmeichel, David Beckham og Ryan Giggs. Foto: Reuters/Andrew Boyers/File Photo

FØR IRLAND-DANMARK: Roy Keane skaber ny røg i køkkenet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Irlands assisterende manager kaldte Harry Arter for grimme ting, da Arter ikke ville træne på grund af en skade

FODBOLD: Irlands assisterende manager Roy Keane har gennem sin karriere ladet sit uhæmmede temperament flamme adskillige gange.

På pressemøderne forud for Irlands kamp mod Danmark dukker nye kontroversielle forhold op, der involverer Roy Keane i en grad, så manager Martin O'Neill er blevet tvungent til at tage Keane i forsvar.

Under en træning i maj optog den irske landsholdsback Stephen Ward en lydbid på WhatsApp, hvor Ward gengiver seancen, hvor Keane kammer over, da Jonny Walters og Harry Arter sidder skadet udenfor og ikke har deltaget i træningen i tre dage.

Keane spurgte dem, hvorfor de ikke trænede, selv om han godt selv vidste hvorfor. Keane kaldte dem "uprofesionelle" og alt muligt andet, men vendte så tilbage og skærpede tonen.

- Han kaldte Arter en "prick" og en "cunt", fortæller Ward på lydbidden, og Roy Keane var alt andet end tilfreds med de to spilleres professionalisme.

De to ord på engelsk er meget grimme også oversat til dansk, så det undlader vi af hensyn til både protestanter og katolikker.

Martin O'Neill forklarede på det irske fodboldlandsholds anlæg i Dublin, at han har talt med Ward, der har sagt undskyld for at have lækket oplysningerne, men har afvist, at det kunne være slutningen på Wards karriere.

- Men har du sympati for Wards handling?

- Nok ikke i dag. Og i morgen næppe heller, svarede O'Neill knastørt.

Harry Arter spiller formentlig ikke med i denne måneds kampe mod Danmark og Wales på grund af begivenhederne i maj.

- Men jeg tror, at Roy Keane er klar til at tale med Arter om episoden, mente O'Neill.

Ryan Keane har tidligere tændt helt af og forlod den irske landsholdslejr under VM i Sydkorea og Japan efter en alvorlig fejde med manager Mick McCarthy og i 2016 var den gal igen, og Roy Keane har hver gang indrømmet, at han er blevet lidt for personlig.

Cascarinos kritik

- Det har været for personligt for mange gange. Han blev bedt om at undskylde overfor Aiden McGeady, Jeff Hendrick og Daryl Murphy i 2016. Så den slags ting er sket for ofte for Roy, siger hans gamle holdkammerat Tony Cascarino til avisen Express.

- Jeg har ingen sympati for Roy, fordi mange gange har han planlagt at gå efter en bestemt. Han er blevet irriteret over deres måde at gøre ting på. Når Roy giver dig et bestemt blik, så ved du, at det går galt. Det gjorde han med McCarthy i 2002 og der er ingen ende på det, siger Tony Cascarino om den ballade, som Martin O'Neill forsøger at lægge låg på.

Samtidig har O'Neill fået sværere og sværere ved at få spillere til at spille for Irland. Declan Rice, Jack Grealish, Etha Ampadu har valgt at spille for andre lande som England, Wales eller Skotland, og Bayern München-talentet Ryan Johansson er også irer, men agter nu at spille for Luxembourg, så lige nu er stemningen i den irske lejr generelt temmelig anstrengt og kun en sejr over Danmark kan få de kritiske røster til at fordampe.

FØR IRLAND-DANMARK: Roy Keane skaber ny røg i køkkenet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce