Middelfart i topbrag

Kim Elgaard fylder 27 på mandag, men forinden skal han være med til at hjælpe Middelfart til sejr i topkampen søndag i Slagelse. Foto: Peter Leth-Larsen

Middelfart i topbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esben Petersen og Kim Elgaard med som jokere i Slagelse

FODBOLD: Første akt i kampen om den senere opryknings-mulighed fra 2. division udspiller sig søndag eftermiddag i Slagelse, hvor der for ikke så lang tid siden blev spillet Superligafodbold under navnet FC Vestsjælland. Nu er Slagelse på vej frem igen med støtte af de lokale vognmænd og andre sponsorer og har placeret sig på førstepladsen i pulje 2 med 17 point et point foran Middelfart, der har de stærke nyerhvervelser Kim Elgaard og Esben Petersen med i truppen til Sjælland.

Slagelses virkelige storhedstid er i 70'erne, hvor det blev til fire sæsoner i landets bedste række. Bedste placering er en ottendeplads i 1978 og dengang huserede navne som Peter Johansson og Heino Hansen.

Siden FC Vestsjællands sammenbrud for tre år siden er Slagelse rykket direkte op fra Sjællandsserien og til en førsteplads i 2. division. I det regnskab skal man også holde øje med pointene i pulje 1, hvor Jammerbugt med 18, Kolding IF 16, Skive 16 og Brabrand 15 inden lørdagens kampe er forsamlet, når oprykningsspillet starter til foråret og kampen om i alt to oprykningspladser indledes.

Middelfart-træner Jan Vingaard siger om sine nyerhvervelsernes medvirken i Slagelse:

- Kim Elgaard har nu trænet med os i en måned og er naturligvis med i truppen. Esben Petersen har været hos os i en uge og han er også med i bussen, så må vi se, hvor meget det bliver til i sidste ende, siger Jan Vingaard, der må undvære karantæneramte Niclas Vemmelund.

- Slagelse har et fint fodboldhold og rider videre på en bølge af succes med to oprykninger i træk og har bygget på for hvert halve år, der er gået. De magter spillemæssigt lidt af det hele, vil gerne spille med bolden, men er ikke bange for at spille stejlt, hvis det er det, der skal til. Vi er nødt til at tage vores forholdsregler og hverken spille naivt eller dumt men også bygge videre på vores tre sejre i træk, tilføjer Middelfart-træneren inden kampen på Slagelse Stadion ved Fælledvej fløjtes op kl. 15.00.

Marienlyst i problemer

Marienlyst får det svært kl. 15.00 i Gladsaxe Idrætspark. AB har fundet melodien og har vundet tre kampe i træk og er ubesejret i fem runder. Marienlyst er sunket sammen for alvor, selv om holdets eneste sejr spøjst nok er over topholdet Slagelse.

Middelfart i topbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce