A beautiful day: U2-coverbandet Die Herren vender tilbage til Ærø

Den 17. maj 2019 kan du endnu engang opleve U2 coverbandet Die Herren på Det Gamle Værft i Ærøskøbing. Arkivfoto.

A beautiful day: U2-coverbandet Die Herren vender tilbage til Ærø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke mere end fire måneder siden, at U2-coverbandet Die Herren gæstede Ærø for første gang, og nu er de klar på mere. Forårets koncert var en "kæmpesucces" for både band og publikum, og det kan man mærke på billetsalget.

Ærøskøbing: Ærøboerne kan se frem til en "beautiful day", når Die Herren gæster øen den 17. maj næste år. For andet år i træk gæster U2-efterligningsorkestret Det Gamle Værft i Ærøskøbing. Bandet spillede koncert på øen i maj i år, og da det var en kæmpesucces for både bandet og publikum, har de besluttet at vende tilbage, fortæller arrangør Stefan Faigh Graage fra Ærøskøbing Idrætsklub (ÆIK):

- Vi aftalte lidt på forhånd, at de selv kunne bestemme, om de ønskede at komme igen. Det sidste, de så sagde på scenen, var: "Skal vi ikke se, om vi ikke kan komme næste år igen?"

Og sådan blev det. Koncerten er arrangeret af ÆIK og næstformand Stefan Faigh Graage har selv kæmpet for at få coverbandet til øen.

- De er jo brandhamrende dygtige og har ikke lavet andet i 26 år, fortæller han.

Fart på billetsalget

Da beskeden om koncerten blev offentliggjort den 6. september, blev arrangørerne kimet ned af ærøboer, der ville købe billetter - før de overhovedet var sat til salg.

- Jeg havde ikke min vildeste fantasi forestillet mig, at der ville være så meget panik. Jeg blev ringet op og fik af vide, at nu blev vi nødt til at åbne op for billetsalget, fortæller en forbavset Stefan Faigh Graage.

- Vi blev simpelthen nødt til at åbne op for salget, tilføjer han og fortæller, at der siden sidste uge er solgt 120 ud af de i alt 200 billetter.

Der er mange, der vil skråle med på Bonos populære tekster, men Stefan Faigh Graage mener nu også, at ÆIK kan høste en stor del af af æren for det flotte billetsalg:

- Den koncert, vi fik banket af sted sidste år, var en god oplevelse, der var god akustik, og det var en rigtig god aften. Så jeg tror, at folk rigtig gerne vil høre dem igen, selvom det kun er et år siden.

Trods de tyske gloser er Die Herren et dansk band og har siden 1991 levet af at fortolke U2-sange til det danske publikum.

A beautiful day: U2-coverbandet Die Herren vender tilbage til Ærø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce