TPI sparer landsholdsspillerne

Christian Bannis, Anders Fønss og Mads Bertelsen bliver alle doseret i løbet af kampen mod Thisted, fordi der en vigtig 2. divisionskamp for TPI fredag aften i Kolding IF. Foto: Sugi Thiru

TPI sparer landsholdsspillerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TPI's fem landsholds-vikarer får alle spilletid mod Thisted i pokalen onsdag aften, men alle får ikke hele kampen.

FODBOLD: Selv om TPI onsdag aften kan stille med hele fem landsholds-vikarer, så er de fynske 2.divisions-oprykkere klart underdog mod Thisted, der er tophold i 1. division med 15 point ligesom Viborg og HB Køge.

Faktisk har TPI tænkt sig at dosere Christian Bannis, Mads Bertelsen og Anders Fønss, så de ikke kommer til at spille hele kampen mod Thisted. Anderledes ser det ud med Victor Vobbe Larsen og Kasper Skræp, der fulgte kammeraternes landskamp fra bænken i Trnava i Slovakiet.

- Selvfølgelig vil vi søge sensationen, men vi når næppe i Parken, og for os er 2. division det vigtigste. Derfor doserer vi dem, der har spillet landskamp, så de er friske til vores turneringskamp i Kolding fredag aften, siger sportschef Jesper Rasmussen til Sport Fyn.

- Thisted doserer formentlig også, men jyderne ser stærke ud og har vundet de sidste kampe. De er bedre på bolden, træner mere og kan altså spille kl. 17.15. Det havde vi ikke kunnet, hvis kampen var blevet spillet hos dem. Vore spillere kommer direkte fra studie eller arbejde, siger Jesper Rasmussen om pokalkampen på Home Tarup Park, hvor man kan komme ind for en 50'er.

Tilgang fra AaB

TPI har iøvrigt fået tilgang af midtbanespilleren Anders Harpøth Østergaard, der efter en andetholdskamp mod Utopia har fået plads på bænken mod Thisted. Han har spillet på AaB's U19 og hos reserverne i den nordjyske storklub, men er rejst til Odense for at studere medicin.

- Han er godt skolet i AaB og er god på bolden. Nu skal han bare lære alt det nye her hos os, siger Jesper Rasmussen.

TPI's højre back Lasse Rasmussen pådrog sig en knæskade i udekampen i Vejgaard og skal MR-scannes for at få vurderet, hvor alvorlig skaden er. Derfor kommer Mikkel Foged, som TPI har lånt i Fredericia, til at spille højre back.

Thisted har mange fine navne som Jeppe Mehl, Glenn Rask og ikke mindst finnen Sakari Tukiainen på 1,90 meter. Han er hentet fra finske Rovaniemen Pallaseura og har tidligere spillet i Estland blandt andet hos Flora Tallinn. Han har taget 1. division med storm. Med syv mål ud af Thisted elleve scoringer er han 2. divisions topscorer på holdet, der er ubesejret i seks kampe efter ellers ikke at have magtet at score i de to første turneringskampe.

TPI sparer landsholdsspillerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce