Debat: Den desperate lokale DF

Morten S. Petersen, løsgænger. Foto: Katrine Becher Damkjær

Debat: Den desperate lokale DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Den lokale DF er tilsyneladende under voldsomt pres - tænker det skyldes deres lokale medlem af byrådet og Folketinget Dorthe Ullemose, der ikke ved, hvor gammel hun er, eller hvilken profil hun skal bruge på FB, selv om Tom Jensen lyder mere maskulint end Dorthe Ullemose!

At jeg tror den lokale DF bestyrelse er under pres, skyldes deres netop udstedte pressemeddelse, hvori de intet politisk har på hjertet.

At den har vakt interesse ved medierne, ikke mindst TV2-FYN, skyldes nok at indholdet er tomt, og så lige en kritik af de tre medlemmer, de mistede i byrådssalen, den pressemeddelelse burde de bare have ladet ligge i skuffen.

Nu er den så ude, og for at DF's bestyrelse og Dorthe Ullemose er sikre på, alle på Sydfyn har læst den, har de betalt Ugeavisen for at bringe den. Medlemmerne må da brokke sig over den måde at bruge foreningens midler på.

Jeg håber DF's fremtidige pressemeddelelser, betalt eller ej, indeholder noget politisk for Sydfyn, og ikke noget ligegyldigt fnidder.

Hov, måske når DF tror, deres vælgere glemmer alt, er det så ikke på sin plads at ridse følgende op:

På to valgperioder har DF mistet seks lokale byrødder, og kun Dorthe Ullemose er tilbage - måske tager jeg fejl, at det er de seks personer, der er noget galt med, men måske, har Jakob Broegaard, DF's bestyrelse og Dorthe Ullemose helt andre ting at slås med - internt!

Debat: Den desperate lokale DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce