Meget høj tilfredshed med livet i Kerteminde

Borgerne i Kerteminde Kommune er meget tilfredse med livet. I en ny analyse af syddanskernes livskvalitet har Region Syddanmark spurgt 1.099 borgere i kommunen om alt fra økonomi til tillid til andre og tilfredshed med hverdagen. PR-foto

Meget høj tilfredshed med livet i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Undersøgelsen fra Region Syddanmark viser, at kerteminderne er særligt glade for deres sociale relationer og arbejdslivet.

Kerteminde: En undersøgelse af Kerteminde-borgernes syn på egen sundhed, tryghed og tillid, arbejde, fritid og familieliv viser, at to tredjedele er meget tilfredse med livet. I en ny analyse af syddanskernes livskvalitet har Region Syddanmark spurgt 1.099 borgere i kommunen om alt fra økonomi til tillid til andre og tilfredshed med hverdagen. Og her svarer to tredjedele, at de er meget tilfredse med deres livskvalitet.

Seks ud af ti borgere er desuden godt tilfredse med deres sociale relationer og med deres arbejdsliv. Det glæder naturligvis borgmester Kasper Ejsing Olesen (S):

- Det er dejligt at læse, at vores borgere generelt er tilfredse med tilværelsen og har det godt. Vi arbejder hver eneste dag på at gøre rammerne bedre for borgerne, så de kan leve det liv, de gerne vil, siger han og fortsætter:

- Samtidig er der også steder, hvor vi fortsat skal gøre en indsats. Det gælder på beskæftigelsesområdet, hvor mange ledige i undersøgelsen ikke synes, at det de foretager sig i livet giver mening. Heldigvis har Kerteminde Kommune været inde i positiv udvikling med stigende beskæftigelse siden 2012.

Regionsrådsformand Stephanie Lose (V) mener, at viden om syddanskernes livskvalitet skal bruges til at skabe bedre livsforudsætninger.

- Lige nu oplever vi stor vækst og økonomisk fremgang i hele landet, og vi ved, at folk i beskæftigelse har bedre liv, bedre helbred og er mindre ensomme. Et af de steder, vi fra regionens side kan være med til at påvirke rammerne, er ved hele tiden at gøre behandlingen i vores sundhedssystem bedre.

Meget høj tilfredshed med livet i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce