Live talkshow på Bastionen får flere gæster

Skuespiller Lars Simonsen, her i en lidt ældre udgave, vandt sin første Robert i kategorien "bedste mandlige hovedrolle" tilbage i 1985. Det var med filmen "Tro, Håb og Kærlighed". Arkivfoto: Yilmaz Polat

Live talkshow på Bastionen får flere gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespiller Lars Simonsen har sagt ja til at deltage i samtale med Bertel Haarder og museumsleder Janus Møller Jensen om det nordiske fællesskab ved lørdagens arrangement. De 120 første billetter er reserveret til Stiftstidendes læsere.

Nyborg: "Broen", "Forbrydelsen", "Rejseholdet", "Pelle Erobreren", "Den Kroniske Uskyld" og "Tro, Håb og Kærlighed".

Perlerækken af tv-serier og film, som Lars Simonsen har spillet med i ved siden af sit arbejde på Odense Teater, er lang. Lørdag den 8. september klokken 12 er han med blandt gæsterne, når Fyens Stiftstidende og kulturhuset Bastionen inviterer til live talkshow i kulturhusets teatersal.

Med på scenen er også tidligere undervisnings- og kulturminister Bertel Haarder samt afdelingsleder på Nyborg Slot, Janus Møller Jensen.

Der er gratis adgang, men fordi der er tale om et Cafe Stiften-arrangement, vil de første 120 pladser være reserveret til avisens faste læsere. Abonnenter kan skaffe en billet på stiftenfordele.dk eller ved at ringe på telefon 66111111.

Alle andre skal gå ind på Bastionens hjemmeside og booke en billet til det 60-70 minutter lange arrangementet, hvor Stiftstidendes lokalredaktør, Kasper Riggelsen, i bedste talkshow-stil blandt andet vil spørge ind til den fælles nordiske kulturarv, hvilken rolle Nyborg spiller i Norden, og om det overhovedet giver mening at tale om et nordisk fællesskab.

Intet talkshow uden musik, som i dagens anledning leveres af ingen ringere end den islandske sangerinde Ragga Grøndal. Derudover kan publikum glæde sig til et par små og store overraskelser undervejs.

Live talkshow på Bastionen får flere gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce