Torsdagskoncert: Søs Fenger springer til som afløser

Søs Fenger springer til med kort varsel i stedet for duoen Rest in Beats. Foto: Morten Stricker

Torsdagskoncert: Søs Fenger springer til som afløser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den elektroniske duo Rest in Beats skulle have optrådt i Kongens Have til Torsdagskoncert. Grundet sygdom har den måtte aflyse med kort varsel. Afløseren er den rutinerede Søs Fenger.

Henrik Kragh, der står for programlægningen af Torsdagskoncerterne, har haft sved på panden den seneste uge. Ét af de tre navne, som optræder torsdag 12. juli, meldte fra på grund af sygdom.

Det er ironisk nok den elektroniske duo, Rest in Beats, som han har kaldt årets scoop på programmet:

- Jeg hørte dem på P6 Beat en dag, hvor jeg stod og reparerede min cykel. Jeg tænkte med det samme, at de havde en bred appel. Deres sang "Fugle kan dø" er blevet spillet en del og faktisk gået hen og blevet et hit. Derfor kan Rest in Beats sagtens blive et tilløbsstykke. Vi har aftalt, at de på dagen får hjælp af et par violinister, så lyden kan fylde den store have helt ud, udtalte Henrik Kragh i et interview i slutningen af maj, da programmet blev offentliggjort.

Men nu bliver det i stedet den rutinerede popsanger Søs Fenger, som optræder mellem den elektroniske rapduo Par-Don og pop-rapperen Shaka Loveles.

- Vi har aldrig backup. Vi håber, at de artister, vi har booket, kan. Sidste år fik vi et dobbeltafbud den første torsdag med Katinka og Danseorkestret. I stedet trådte Holmen Hustlers og Fallulah til med meget kort varsel. I år er vi meget glade for, at Søs Fenger kunne træde til med så kort varsel, siger Henrik Kragh.

Søs Fenger kommer til Kongens Have med sit trio-format, og der er garanti for genlyt med mange af hendes største som "Holder øje med dig", "Sidste time" og "Inderst inde".

- Søs Fenger nyder at optræde i trioform. Et setup hun føler sig hjemme i. Jeg glæder mig til at nyde solen i selskab med hende og hendes musik, siger Henrik Kragh.

Han bakkes op på Torsdagskoncertens Facebook-side, hvor nyheden om Søs Fenger har fået mange til at ændre planer for at komme i Kongens Have.

Torsdagskoncert: Søs Fenger springer til som afløser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce