Hareide lumsk på Sisto-spørgsmål

Landstræner Åge Hareide var et stort grin, da han svarede på spørgsmålet om Pione Sisto. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Hareide lumsk på Sisto-spørgsmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Åge Hareide tygger tydeligvis på sin konstellation, selv om han ikke varsler "større ændringer".

ANAPA: Landstræner Åge Hareide blev nødt til at droppe pressecentrets kaffe, som smagte "som asfalt" som nordmanden sagde det.

Men han var skarp nok, da spørgsmålet lød:

- Overvejer du at give Pione Sisto en lille pause....?

- Nej, det gør jeg ikke, nej, svarede han med et stort smil. Velvidende at det kunne tolkes i alle retninger.

Hareide sagde, at han ikke have planer om de store ændringer, men nu skulle han ind og se ved den lukkede træning, hvem der var klar i hovede og krop.

- Jeg har hele tiden haft tanker om at sætte Lasse Schöne i spil både mod Peru og Australien. Han bliver stærk, når rummene undervejs i kampene åbnes op. Derfor har vi ofte skiftet ham ind, når der er begyndt at komme sprækker i modstandernes organisation. I starten mod Mexico dækkede Herrera meget hårdt op mod Christian Eriksen, og det vil kunne ske igen mod australierne, og her er Lasse god til at kunne spille Eriksen på den rigtige måde.

- Australien vil være svær at bryde ned og vi skal spille meget mere med bolden og med mere fart og præcision, end vi gjorde det mod Peru, hvor vi var ude af rytme. Australien var uheldig med at tabe til Frankrig. De står defensivt godt med rutineret hollandsk træner og hvis vi ikke er skarpe nok, så risikerer vi at få farlige kontraer imod os og det kan føles stressende, mener Åge Hareide, der også har et godt øje til Thomas Delaneys nye rolle efter Kvist-exiten.

- Men vi overvejer jo at have Thomas Delaney i den rolle fremover også. I FCK har han jo også prøvet at ligget dybere og i Bremen har han ligget mere som at anker og lagt kreativiteten over på andre spillere, men så kan vi miste den evne, som han har for eksempel har på indlæg fra Henrik Dalsgaard, mener Åge Hareide, der dog pointerede, at kaffen på spillernes hotel er ganske udmærket.

Hareide lumsk på Sisto-spørgsmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce