Skal du bruge en luksusbolig? Trekantområdet har fået sin første liebhaver-mæglerbutik

EDC Domus First Class har indtaget Egetæppers tidligere receptionslokaler i administrationsfløjen hos My Garage. Her har indehaver af mæglerbutikken Johs. Andersen ansat Jens Ehmsen som daglig leder og Stephen Høegh Mortensen som mægler. Foto: Torben Juhler

Skal du bruge en luksusbolig? Trekantområdet har fået sin første liebhaver-mæglerbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mæglerbutikken EDC Domus First Class er åbnet tæt på nogle af Danmarks dyreste boliger i Bredballe, men det er også en butik for eksklusive boliger i Fredericia og resten af Trekantområdet.

Trekantområdet: I My Garage i Bredballe har bilentutiaster længe kunnet proppe en Porche, Rolls Royce eller Jaguar i indkøbsvognen.

Nu kan det købestærke publikum også få sig en liebhaverbolig med i handlen.

EDC Domus har netop åbnet en liebhaver-mæglerbutik i det store bilhus på Wittrupvej ved indkørslen til Bredballe.

EDC Domus First Class kommer der til at stå på skiltet til butikken, hvor der er indrettet tre arbejdspladser og et mødelokale til indehaver Johs. Andersen og hans to ansatte, daglig leder Jens Ehmsen og mægler Stephen Høegh Mortensen.

- Jeg tror, der er store perspektiver i at ligge her i My Garage, som er en stor succes andre steder i Europa. Vi vil gerne være med som nogle af de første i et hus, hvor der er et kæmpe kundeflow, og det er typisk folk med smag for de lidt dyre ting, der kommer her. Det er liebhaversegmentet, fortæller Johs. Andersen.

Jeg har altid haft en drømt om at lave en butik for eksklusive boliger, og nu er den rigtige lokation her. De kunder, der kommer hos My Garage, bor typisk i dyre boliger.
Johs. Andersen, indehaver af EDC Domus First Class

200 lokale liebhaverboliger

- Forleden kom en mand ind i My Garage. Om morgenen havde han læst om McLaren (dyrt bilmærke, red.) i Politiken, og om eftermiddagen brugte han 10 minutter på at købe en McLaren her i huset. Det siger lidt om, hvem der kommer her, tilføjer Jens Ehmsen.

EDC Domus First Class er den første deciderede liebhaverbolig-butik i EDC-kæden i Danmark, og kontoret er en boligbutik for eksklusive boliger i hele Trekantområdet.

- Det er første gang, at en af landets store boligkæder laver en specialbutik for liebhaversalg. I Trekantområdet er der cirka 200 liebhaverboliger til salg, og 7120 er en af de mest eksklusive adresser i Danmark. Her har vi mange fantastiske boliger liggende lige i baghaven, fortæller indehaveren, der har mæglerbutikker i både Vejle, Fredericia, Kolding og Børkop.

Har det lokale kendskab

De fleste tænker på den landsdækkende mæglerkæde Lilienhoff, når talen falder på liebhaverboliger, men det skal nyåbningen i My Garage lave om på.

- Lilienhoff er liebhaverkæden, hvor EDC og home spænder mere bredt. Det er derfor, vi laver denne butik, hvor det kun handler om liebhaveri. Men vi er stadig lokale og sidder ikke i Aarhus, og vi er altid to mæglere ude på en vurdering. Den lokale mægler og så en af os her fra butikken. Derfor kommer vi med lokalkendskab, uanset om det er en bolig i Vejle, Kolding eller Fredericia, fortæller Jens Ehmsen.

Ikke et egentligt facit

Men spørgsmålet er, hvad der udgør en liebhaverbolig?

- Der er et ikke et egentligt facit. Det er ikke per definition en bolig til over fire millioner kroner. Det kan være et sommerhus til tre millioner kroner. En byggegrund til 2,5 millioner kroner eller en penthouselejlighed. Det er alle boliger, vi kan se et eksklusivt aspekt i, og det kan også hænge sammen med nærhed til skov eller udsigt over fjorden, siger den daglige leder.

Uanset om en bolig sættes til salg på Nørretorv, i Fredericia eller i den nyåbnede First Class-butik, er salærsatsen den samme. Sælgere af liebhaverboliger skal dog regne med større udgifter til markedsføring, da det typisk kræver en større indsats at få gennemført et salg.

Skal du bruge en luksusbolig? Trekantområdet har fået sin første liebhaver-mæglerbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce