Southampton belønner manager Mark Hughes med ny kontrakt

Mark Hughes fortsætter som manager for Southampton de næste tre sæsoner. Waliseren blev hentet ind som redningsmand i marts, og formåede at holde klubben i den bedste række. Her kvitterer han for tilhængernes opbakning efter sæsonens sidste kamp mod mestrene fra Manchester City.

Southampton belønner manager Mark Hughes med ny kontrakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter vellykket mission fortsætter Mark Hughes de næste tre sæsoner som manager for Højbjerg og Southampton.

Southampton har indgået en ny treårig kontrakt med manager Mark Hughes, efter at han i marts blev hyret for resten af sæsonen og opfyldte målsætningen om at holde klubben i Premier League.

Det oplyser den sydengelske fodboldboldklub fredag ifølge flere britiske medier.

- Mark og hans assistenter har fra første dag haft stor indvirkning på spillere, medarbejdere og tilhængere og formåede at få alle, der er involveret i klubben, til at stå sammen og levere de nødvendige resultater, hedder det i en meddelelse på klubbens hjemmeside.

Den tidligere angriber for blandt andet Manchester United og Wales havde en omtumlet start på 2018.

I begyndelsen af januar blev han fyret af Stoke City, som på det tidspunkt lå til nedrykning på en 18.-plads og også endte med at ryge ud af den bedste række.

To måneder senere skilte Southampton sig af med manager Mauricio Pellegrino og ansatte den 54-årige Mark Hughes på en midlertidig kontrakt.

Klubben med den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg i truppen befandt sig på 17.-pladsen lige over de tre nedrykningspladser, da Hughes ankom, og det blev også slutplaceringen.

Waliseren fik en dårlig start med nederlag i de tre første kampe, han var ved roret, men i sæsonens sidste uger fik han skuden på ret køl. Blandt andet med to sejre og en uafgjort i de afsluttende fire kampe.

Hvis redningsaktionen ikke var lykkedes, ville Mark Hughes have skrevet sig ind i Premier League-historien, som den første manager til i samme sæson at stå i spidsen for to klubber, som rykkede ned.

Hans ansættelse i marts blev da også mødt med mistro fra mange af Southamptons tilhængere, der på sociale medier rasede over klubbens beslutning.

Southampton belønner manager Mark Hughes med ny kontrakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce