Eventyrligt: Kunstmesse i Bogense trak gæster fra hele landet

Invitationer til kunstforeninger fra hele landet gav pote, og især fredag og søndag var der masser af gæster til Eventyrlig Kunst i Bogense. Foto: Emil Hermann

Eventyrligt: Kunstmesse i Bogense trak gæster fra hele landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arrangørerne regner med, der har været cirka 1500 gæster til Eventyrlig Kunst i HCA Boxen i weekenden.

Bogense: Kunstinteresserede gæster kom fra hele landet, da der i weekenden for tredje gang var "Eventyrlig Kunst" i HCA Boxen i Bogense.

I år havde arrangørerne, Soroptimisterne Nordfyn for første gang sendt invitationer ud til kunstforeninger i hele landet og ikke bare i nærområdet, og det gav pote, fortæller den kunstansvarlige, Else Friis Anderson.

- Der var kunstforeninger både fra København, Aalborg og Aarhus, og det var de deltagende kunstnere også glade for, for det gav både salg og aftaler om udstillinger, fortæller hun.

Hverken det præcise besøgstal eller økonomien er endeligt gjort op endnu.

- Men fredag og søndag var rigtig gode, og lørdag var fornuftig, så vi regner med, at vi når de 1500 besøgende igen i år, siger Else Friis.

Specielt var der stor interesse for de udstillede værker af Michael Kvium og Ole Ahlberg.

Og Eventyrlig Kunst har ikke bare betydet travlhed i HCA Boxen, for mange af de deltagende kunstnere har overnattet på bed & breakfasts rundt omkring på hele Nordfyn.

Selv om arrangørerne i Soroptimisterne mandag aften fjerner de sidste messespor i Boxen, er det ikke slut med eventyrlig kunstaftryk i Bogense, for kunstneren Gudrun Hasles skiltekunst med de markante stavefejl vil være en del af bybilledet frem til august.

Skiltene med stavefejl har også inspireret Nislevgård Efterskole til at invitere Gudrun Hasle til at holde foredrag om sit liv som ordblind, ligesom en dansklærer på Søndersøskolen har taget temaet op og brugt ordblinde-kunsten i sin undervisning.

Når Soroptimisterne på Nordfyn har fået regnskaberne gjort op og pustet ud et par dage, begynder forberedelserne til Eventyrlig Kunst 2019. Men datoen, den ligger fast: Det bliver igen den anden weekend i april, den 12.-14. april.

Eventyrligt: Kunstmesse i Bogense trak gæster fra hele landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce