Casper Nielsen fik lægskade

Casper Nielsen havde et dynamisk løb gennem Randers-kæderne, men brændte, da han nåede målet i anden halvleg. Han ærgrer sig eftertrykkeligt. (Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix)

Casper Nielsen fik lægskade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Casper Nielsen er glad for samarbejdet med Jeppe Tverskov

FODBOLD: Casper Nielsen har ikke lang tid til at blive klar til endnu en kamp mod Randers på onsdag på udebane, men han vil prøve.

- Jeg prøvede at gemme skaden lidt, men min læg blev ved med at krampe op, så jeg ikke kunne sprinte igennem efter et slag på den, sagde midtbane-fighteren, der fungerer fint sammen med Jeppe Tverskov.

- Vi har mange opgaver, men vi prøver at fordele tingene mellem hinanden. Det har givet mig meget plads den anden vej, at Jeppe lægger sig lidt mere tilbage, så jeg kan bruge energien også fremad. Jeppe Tverskov er god i luften og så kan jeg tage duellerne på jorden.

- Stor cadeau til drengene og vi spiller stadig for at vinde kampene, for det er det vi arbejder for og ser frem til i løbet af ugen. Ingen kan sætte spørgsmålstegn ved det. Det er underholdende, når vi som i dag jagter målene, sagde Casper Nielsen, der fremtvang et straffespark kort før pausen.

- Jeg ser ud af øjekrogen, at Kevin Conboy kommer og hiver lige et ekstra skridt mere frem, så hvis han fortsætter, så pløjer han mig ned. Det gjorde han så, og der var der ingen protester over kendelsen, mente Casper Nielsen.

Længere henne i presserummet havde Kevin Conboy allerede erkendt, at der var straffespark.

Træner: Slagudveksling

Træner Kent Nielsen sagde, at det var helt bevidst, at OB søgte en mere åben slagudveksling end før set.

- I pausen var vi lidt skuffede over, at vi var lidt halv-upræcise i aktionerne. Det var en meget åben slagudveksling uden mange defensive overvejelser. Men vi fik vist, at hvis modstanderne er i ubalance, så er vi gode til at udnytte det. Vi går hårdt efter at vinde puljen, så vi bruger ikke heftige rotationer på holdet. Nu må vi se, hvordan Casper Nielsens læg har det, tilføjede OB-træneren, der om sin centrale midtbaneakse sagde:

- Vi havde overvejelserne med Tverskov allerede hen over vinteren, men så blev Frederik Tingager solgt. Vi kan jo godt lide at have noget boldsikkerhed og en med flere muskler. Vi har savnet Jens Jakob Thomasen, der er dygtig til den del, men Tverskov er vokset i den rolle. Casper viser energi og i øjeblikke kvaliteter og kommer frem til fine ting. Balancen omkring fysikken, teknikken og det taktiske skal være der og den rammer vi godt i øjeblikket, tilføjede OB-træneren.

Casper Nielsen fik lægskade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce