Søndersø vandt lokalopgøret over Skamby

Søndersøs Nicolai Møller Hansen (th) var i målhumør og nettede tre gange mod hans tidligere klub Skamby. Foto: Arne Rasmussen

Søndersø vandt lokalopgøret over Skamby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold, Herrer Serie 2, Pulje 3, Søndersø BK-Skamby BK 7-2(4-1):

Der var aldrig rigtig spænding om udfaldet, da Skamby gæstede Søndersø i søndagens lokalopgør. Førerholdet Søndersø satte sig solidt på opgøret og kunne køre en sikker 7-2 sejr i hus og dermed ser det stadig ud til, at vejen mod Serie 1 er mere end almindelig farbar.

-Vi skal bare have nogle point, så Otterup (på 3.pladsen.red.) ikke kan nå os, lød den enkle opskrift fra Søndersø-træner Per Petersen, som på dagen ellers havde op mod 10 afbud.

-Men så vi fik da vist, at bredden er i orden, trøstede han sig.

Også Skamby og træner Finn Andersen var ramt af en del afbud. Således måtte den normale venstrekant, Steffen Vilhelmsen, gå på kassen til en travl formiddag. Der var dog ingen undskyldninger ud over, at kunstgræs ikke er Skambys livret.

-Vi brugte for mange berøringer, mente Finn Andersen således.

Søndersøs Nicolai Møller Hansen var i målhumør og nettede tre gange – de sidste to mål til 6-2 og 7-2. Paw Hansen scorede 2 mål, mens Rasmus Dahlquist og anfører Anders Bak kom på hver en scoring. For Skamby var det Jens Knudsen, der gjorde det til 2-1 og efter pausen scorede Nikolaj Ehlert til 5-2, men spændingen var væk. Ikke desto mindre blev der tacklet godt igennem og dommeren måtte ikke mindst i slutfasen gribe til de gule kort. Lokalopgør er nu engang lokalopgør!

AR

Søndersø vandt lokalopgøret over Skamby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce