Odense har talent: Gymnastiktrup har et es i ærmet til finalen

Gymnastiktruppen DHG Acro Talent er en af to Odense-finalister i "Danmark har talent". Det var pigernes akrobatikshow med djævletema, som sikrede dem en plads i finalen. Foto: Per Arnesen

Odense har talent: Gymnastiktrup har et es i ærmet til finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De syv piger i gymnastiktruppen DHG Acro Talent fra Odense er mere end klar til finalen i "Danmark har talent". - Publikum har noget at glæde sig til, lover Mai Dalgaard.

De er glade for udklædninger, akrobatik og dramatisk musik - og til lørdagens finale af TV 2's talentprogram "Danmark har talent" har gymnastikpigerne fra Odense DHG Acro Talent endnu et es i ærmet.

- Vi synes, det er megafedt at være med. Det har også været hårdt med al den træning, men vi har fået rigtig meget positiv feedback og en oplevelse med akrobatikken, som er anderledes end den, vi normalt får. Her har vi mere frie tøjler til at lave et fedt show, som vi kan vise til publikum. Det er en vild oplevelse, siger Mai Dalgaard.

Vi har fået stablet et godt show på benene, og publikum har noget at glæde sig til.
Mai Dalgaard, DHG Acro Talent
Danmark har talent
"Danmark har talent" er en dansk talentkonkurrence, der vises på Tv2, og som første gang havde premiere 29. december 2014.Lørdag den 14. april klokken 20 afgøres finalen i programmets fjerde sæson.

Ud af de ti finalister er to fra Odense, den 14-årige balletdanser Emilija Bluicuke og gymnastiktruppen DHG Acro Talent.

Thomas Buttenschøn, Cecilie Lassen, Jarl Friis-Mikkelsen og Peter Frödin er sæsonens dommere.

Og der er 250.000 kroner til vinderen.
DHG Acro Talent træner hårdt til prøverne op til lørdagens finale. Gruppen glæder sig til endnu en gang at vise, hvad de har at byde på. Privatfoto
DHG Acro Talent træner hårdt til prøverne op til lørdagens finale. Gruppen glæder sig til endnu en gang at vise, hvad de har at byde på. Privatfoto

Så det som en udfordring

Normalt træner holdets piger, som har et aldersspænd fra 11 til 21 år, tre gange om ugen på Dalumskolen og i Dalumhallen, og selvom det ikke er til at se på pigernes optrædener, er de ikke vant til at stå på så stor en scene.

- Til normale opvisninger optræder vi for omkring 100 mennesker, så det er noget helt andet at prøve at stå foran et kæmpe publikum og blive vist på tv, siger Mai Dalgaard.

Det var for at prøve sig selv af, at holdet valgte at gå til audition på programmet.

- Vi så det som en udfordring for os selv, og vi ville gerne se, om vi kunne komme med - og det kunne vi jo, griner Mai Dalgaard.

- Jeg tror ikke, at vi havde set den komme, og det var først ugen efter, at det gik op for os, at vi var gået videre til finalen. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glade vi er for, at vi er gået videre, og hvor vildt det føles. Det er stadig lidt uvirkeligt, at vi er kommet så langt.

Sammen med sit gymnastikhold skal hun lørdag kæmpe mod de øvrige ni finalister om at blive vinder af årets udgave af "Danmark har talent" og præmien på 250.000 kroner.

Odense har talent
To ud af ti finalister er fra Odense, når finaleshowet i TV 2's underholdningsprogram "Danmark har talent" lørdag aften bliver sendt direkte. Læs her om både den 14-årige balletdanser Emilija Bluicuke og gymnastiktruppen DHG Acro Talents vej mod finalen, hvor der udover hæder venter 250.000 kroner til vinderen.
Her er de syv piger fra Odense-holdet DHG Acro Talent som djævle i semifinalen i
Her er de syv piger fra Odense-holdet DHG Acro Talent som djævle i semifinalen i "Danmark har talent". Foto: Per Arnesen

Publikum kan glæde sig

Inden finalen har akropigerne trænet omkring fire-fem gange om ugen samt deltaget i konkurrencer i weekenderne.

- Efter vi gik videre fra semifinalen, har vi været meget tidspresset, men når vi så er til træning, må vi tage den tid, det tager, og så er vi virkelig koncentrerede, fortæller Mai Dalgaard, som selv studerer matematik og økonomi på Syddansk Universitet.

Og selvom pigernes ansigter ofte er dækket af ansigtsmaling, oplever de alligevel, at folk genkender dem for deres deltagelse i tv-programmet.

- Der er mange, der kommer hen til os, når vi blandt andet er til konkurrencer i weekenden, og spørger, om det er os, der er med i programmet, og ude på pigernes skoler spørger folk også, fortæller Mai Dalgaard.

Lørdag aften jubler pigernes forældre og resten af akro-holdet, der ikke er med på scenen, med fra tilskuerrækkerne. Og uden at afsløre for meget forsikrer Mai Dalgaard, at der er noget at se frem til.

- Vi har fået stablet et godt show på benene, og publikum har noget at glæde sig til. Jeg synes, der er så mange rigtig gode med i konkurrencen, så det er svært at sige, om vi vinder. Men hvis vi gør, får vi sikkert endnu flere tårer i øjnene end sidst, griner hun.

Odense har talent: Gymnastiktrup har et es i ærmet til finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce