Før slutspil: Det står skidt til med GOG-profil

Norske Gøran Johannessen er med sikkerhed ude i GOG's første kamp i slutspillet på onsdag i Helsingør mod Nordsjælland Håndbold. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Før slutspil: Det står skidt til med GOG-profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny skanning af Gøran Johannessens fod viser, at der er opstået betændelse omkring det bone bruise, som har holdt ham ude siden VM i januar. Den norske profil er med sikkerhed ikke med i GOG's første kamp i slutspillet på onsdag.

Håndbold: GOG havde håbet atter at råde over sin norske bagspiller-profil, Gøran Johannessen, fra slutspillets start på onsdag, hvor fynboerne møder Nordsjælland Håndbold i Helsingør. Men Johannessen er med sikkerhed ikke på holdkortet til den kamp. Det kunne cheftræner Nicolej Krickau fortælle til Sport Fyn, lørdag.

Samtidig er det efterhånden en sandsynlig realitet, at man ikke får set nordmanden tæt på den storform, han viste, før han blev ramt af et bone bruise i sin ene fod - et slag på en knogle - i opvarmningsturneringen Golden League til VM i Kroatien i januar.

Gøran Johannessen er med det norske landshold i den aktuelle Golden League-træningsturnering, men han kommer ikke i aktion. En helt frisk skanning af foden har nemlig vist, at der er opstået betændelse omkring skaden, som ellers er helet. Nicolej Krickau siger:

- Gøran har fået lagt en blokade. Det er sikkert, at han ikke spiller mod Nordsjælland, men vi håber, at han kan komme i aktion senere i slutspillet. Men vi må nok erkende, at vi ikke når at få den Gøran tilbage, som vi så tidligere på sæsonen, og det er da ærgerligt.

GOG har længe haft en anden profil, højre backen Jon Andersen, langtidsskadet. Den unge back har imidlertid deltaget i dele af holdets seneste træningspas, og Nicolej Krickau forventer, at Jon Andersen deltager i slutspillet "i et eller andet omfang".

Reelt kun en træningsdag

GOG har i den seneste uge haft hele seks profiler af sted med landsholdet til Golden League - Niclas Kirkeløkke, Lasse Møller og Frederik Clausen med det danske landshold og Magnus Jøndal, Henrik Jakobsen og altså Gøran Johannessen med det norske. De seks landsholdsspillere støder først til GOG-truppen mandag - altså to dage før kampen mod Nordsjælland i Helsingør.

- Det er langt fra optimalt, som Nicolej Krickau udtrykker det med tilføjelsen:

- De har spillet lørdag og søndag, så det er begrænset, hvor meget de kan træne med mandag. Så der er reelt kun tirsdagens som forberedelse til Nordsjælland. Men heldigvis er holdet en sammentømret enhed, og det er godt, for det bliver en vanskelig kamp.

Før slutspil: Det står skidt til med GOG-profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce