Sydfynske æbler, valnødder fra vestkysten, brændevin fra Nordsjælland, dild fra Bornholm eller klassisk porse fra Aalborg. Vores testpanel drikker sig gennem fem forskellige snapse for at finde ud af, hvor I landet, man laver den bedste snaps til påskebordet. Panelet består af Morten Vilsbæk, mad- og vinredaktør, Vibeke Toft-Nielsen, journalist og snapsedrikker, og videovært Massimo Grillo. Se med i videoen ovenfor, og klik dig gennem billederne for flere fakta om flaskerne.

I studiet: Massimo Grillo, Morten Vilsbæk og Vibeke Toft-Nielsen

Produktion: Lone Schaumann, Trine Grauholm og Anja Limkilde

  • Limkilde_Anja_(2015)_015

    Af:

    Jeg er journalist på Fyns Amts Avis' Langelands redaktion, hvor jeg skriver om foreningsliv, kultur, skoler, mennesker og politiske beslutninger. Jeg er interesseret i det meste. Højere og mere smidig end de fleste. Jeg dyrker yoga og spiser ikke kød. Jeg bor sammen med min kæreste mellem skov, strand, stjerner og pastelfarvede solnedgange.