Medaljeregn over svømmeklub

Nogle af de dygtige svømmere fra Delfinen jubler over, hvor godt det går. Privatfoto

Medaljeregn over svømmeklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev til 14 individuelle medaljer og fem i holdkap, da en lokal svømmeklub deltog i landsmesterskaberen i weekenden.

Middelfart: I år vandt svømmere fra Delfinen i Middelfart 14 medaljer i individuelle løb og fem holdkapmedaljer, da klubben deltog i landsmesterskaberne forleden.

Medaljehøsten var dermed mere end dobbelt så stor som ved sidste års landsmesterskab, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Delfinen stillede med flest svømmere fra Fyn, som havde kvalificeret sig til landsmesterskabet. Både børn og unge dystede om at blive landsmester i fri, brystsvømning, butterfly og rygcrawl samt medley og holdkapper.

Flere af svømmerne var desuden med for første gang, men der var også mange rutinerede ungdomssvømmere.

- Delfinen er en af de få fynske klubber, som fokuserer på at udvikle teknik og konkurrencerutine allerede hos de yngste svømmere, som har lysten og viljen til at svømme konkurrence, oplyser klubben.

Samtidig har klubben fokus på sammenholdet mellem store og små, og at det skal være sjovt at gå til svømning. Det er derfor en af de klubber, som svømmer sig til mange medaljer. /EXP

Medaljeregn over svømmeklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce