OK-løbere ryddede bordet


OK-løbere ryddede bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af sejre til orienteringsløbere fra Middelfart.

Middelfart: Løbere fra OK Melfar tog godt for sig af retterne, da orienteringsløbssæsonen på traditionel vis blev indledt ved stævnet Nordjysk2dages i Tversted Plantage.

Små 2000 deltagere i de forskellige klasser havde sat hinanden stævne, og det blev til dobbeltsejr til Jonas Gabs, som først vandt langdistancen foran danske, norske og svenske eliteløbere. Han vandt nærmere bestemt i tiden 47,35 minutter på de 7,4 kilometer i det snetunge og krævende nordjyske terræn. Det var 2,08 minutter for Maxim Omelchenko fra Karlskrona.

Og på søndagens mellemdistance fortsatte han de overbevisende takter og vandt med tiden 30 minutter, da der deltog mere end 60 løbere i aldersklassen.

- Fortsætter disse takter, vil Jonas være svær at komme uden om, når der i juni skal udtages landshold for de 16-årige, der skal til VM i Bulgarien, skriver Ok Melfar i en pressemeddelelse.

Men det var ikke kun på herresiden, at den lokale orienteringsklub formåede at markere sig. I damejunior indledte 17-årige Hedvig Valbjørn Gydesen således sin juniorkarriere på fornemste vis med en sikker sejr på lørdagens langdistance. På søndagens mellemdistance opnåede hun en femteplads. /EXP

OK-løbere ryddede bordet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce