Butiksåbning: I Sol og Regn lokkede med spraglede garner

Marianne Nielsen købte et par spraglede garnfed, som skal bruges til et sjal. Foto: Lisbeth Helbo Hansen

Butiksåbning: I Sol og Regn lokkede med spraglede garner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyåbnet garnbutik i Middelfart fristede kunderne med hipt og bæredygtigt garn.

Middelfart: Marie-Louise Veber Paustian kunne for første gang byde kunderne inden for i sin nye garnbutik I Sol og Regn i Algade 44 i Middelfart, og det var de mange spraglede garnfed, som kan bruges til at strikke Stephen Wests mangefarvede sjaler, som tiltrak sig stor opmærksomhed.

Det var da også et par garnfed, Marianne Nielsen, der var kommet helt fra Vissenbjerg, havde fundet frem og netop betalt for, da avisens udsendte fangede hende.

- De skal bruges til at strikke et sjal, siger hun og peger over mod en gine, som netop er udstyret med en af Stephen Wests (engelsk strikkedesigner) modeller.

- Hans modeller er bare vildt sjove at lave og så kræver de ikke nogen form for montering, og det kan jeg lide, supplerer hun.

Bæredygtighed

Marianne Nielsen var blot en af de mange kunder, som slog vejen forbi på åbningsdagen. Ja, faktisk var der så mange mennesker, at mange måtte kæmpe sig frem til den lange kø, hvor en storsmilende Marie-Louise Veber Paustian stod og ekspederede, og det var bestemt også en tilfreds ejer, der kort før lukketid kunne gøre status over en succesfuld dag.

- Jeg har ekspederet nonstop i tre timer. Folk har taget vildt godt i mod butikken. De har også taget godt i mod, at vi sælger nye, ukendte garner. Blandt andet har vi bæredygtigt garn fra Sydamerika. Det er en silkeblød bambusgarn, siger hun og viser en strikkeprøve frem.

Bæredygtighed er noget, der ligger Marie-Louise Veber Paustian på sinde. Derfor er det heller ikke en mulighed at få en plasticpose til sit garn. Kunderne har i stedet fået en mulepose, som de så kan bruge næste gang, de skal på garnindkøb.

Butiksåbning: I Sol og Regn lokkede med spraglede garner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce