200 sommerhusejere samlet: Brug for overnatningsmuligheder på Nordfyn

Over 200 nordfynske sommerhusejere mødte forleden op i Otterup Hallerne til et par timer om feriehuse og udlejning. Privatfoto.

200 sommerhusejere samlet: Brug for overnatningsmuligheder på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over 200 nordfynske sommerhusejere mødte forleden op i Otterup Hallerne til et par timer om feriehuse og udlejning. Flere overnatningsmuligheder til turister er efterspurgt

Otterup: Der var tale om en premiere, da Nordfyns Kommune og Nordfyns Erhverv og Turisme i lørdags bød velkommen til nordfynske sommerhusejere i Otterup Hallerne.

Mere end 3000 ejere af fritidshuse langs den nordfynske kyst var inviteret og over 200 mødte op for at høre om udlejningens lyksaligheder på markedet for feriehuse.

De fik oplæg omhandlende sommerhuse af både borgmester Morten Andersen (V), Nordfyns Erhverv og Turisme, Feriehusudlejernes brancheforening, Nordfyns Kommune, Novasol/Dansommer og SparEnergi.dk.

Baggrunden for mødet er manglende overnatningskapacitet på Nordfyn i højsæsonen og ved større events.

- Vi oplever i flere perioder af året en mangel på den type feriehus, der efterspørges mest af gæsterne. Vi vil rigtig gerne kunne give gæsterne, det de efterspørger, siger Bjørn Wendelin fra Novasol/Dansommer

Udlejning, affald og energi

Derfor var det naturligt, at fokus på mødet var udlejning og fordele ved at udleje sit feriehus ud. Husejerne blev sideløbende klædt på til affaldshåndtering, at spare energi i deres feriehus samt hvor de og deres gæster finder turistinformation om Nordfyn.

- Der har været imponerende stor tilslutning til arrangementet. Og jeg er meget positivt overrasket over den interesse der har været fra feriehusejernes side og deres engagement under selve mødet, siger bureauleder Rikke Lindhøj, NEET.

Hun peger på, at alle bureauerne er gået hjem med konkrete aftaler med feriehusejere, som ønsker at udleje deres feriehuse. Derudover har flere ejere givet udtryk for, at mødet var inspirerende, og at de nu ønsker at udleje deres feriehus i dele af året./EXP

200 sommerhusejere samlet: Brug for overnatningsmuligheder på Nordfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce