Street Parade ved Gammeltorv

Borgerne i Middelfart kan opleve intet mindre en Danmarksrekord, når bandet Tuesday Night Brass Band lægger vejen forbi på mandag i forbindelse med en éndagstourne. Her besøger brass bandet 10 byer på 12 timer. Privatfoto.

Street Parade ved Gammeltorv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuesday Night Brass Band leverer en street parade i Middelfart og trekantområdet på mandag 12. marts klokken 17.30. Det sker i forsøget på at slå danmarksrekorden i flest koncerter på én dag.

Middelfart: Folk kan tage forskud på sommerens oplevelser udi jazzen, når bandet Tuesday Night Brass Band spiller sig gennem midtbyen, mandag 12. marts. Fra klokken 17.30 leverer bandet en gratis street parade gennem gågaden ved Gammeltorv.

Helt basalt handler det om, at det københavnske band brass band vil slå rekorden i flest koncerter for et band på bare én dag. Det sker med en danmarkstourné i forbindelse med udgivelsen af bandets nye album. I løbet af mandagen træder bandet op med pop op-koncerter i 10 danske byer - fra Viborg til København - i form af street parades, der vil vare cirka 20 minutter i hver by.

Det er ikke første gang bandet besøger Trekantområdet. Siden 2015 har de otte musikere åbnet jazzfestivalen Jazz I Trekanten, og i slutningen af august skal de igen åbne festivalen i Kolding og dagen efter også spille i Vejle.

Alle er velkomne til at deltage og overvære forsøget i at slå danmarksrekorden, som kan hensætte tilskuerne til fjernere himmelstrøg og det New Orleanske musikunivers./EXP

Street Parade ved Gammeltorv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce