Ugens klumme: 10 ting der gør mig træt i ansigtet


Ugens klumme: 10 ting der gør mig træt i ansigtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Normalt er jeg egentlig et ganske roligt gemyt, men der er nogle små, irriterende handlinger hos folk, som altid kan få mig op i nærheden af det røde felt eller i hvert fald gøre mig træt i ansigtet. Dem vil jeg gerne dedikere denne uges klumme til.

1. Folk, der bevæger sig i en retning, mens de kigger i en helt anden eller pludselig skifter retning uden at orientere sig om andre mennesker omkring sig. Disse mennesker støder man - helt bogstaveligt talt - ofte ind i, hvis man går rundt i en gågade eller på en banegård. Hvor svært kan det være? Se dig nu for.

2. Folk, der insisterer på at pakke deres indkøbspose færdig, selvom der er en 15 meter lang kø til kassen i supermarkedet en mandag eftermiddag, og kassedamen/manden for længst har slået beløbet ind og er klar til at modtage betaling.

3. Folk der næsten stopper bilen helt, inden de foretager et højresving - også selvom de skaber en lang hale af biler efter sig. Selvfølgelig skal man orientere sig, men der er ingen grund til at parkere bilen først.

4. Vi fortsætter i trafikkens verden med bilister, der insisterer på at køre 50-60 kilometer i timen på en lang og lige landevej, hvor man må køre 80. Jeg er helt forstående for, at man måske ikke kan, vil eller tør køre 80 km/t, men så kør dog i det mindste ind til siden, når chancen byder sig, så andre kan komme forbi.

5. Bilister, der elsker at have et par baglygter at køre lige efter, når det er mørkt. De følger efter dig, uanset om du sænker farten til 50 eller øger den til 100. Jeg bliver så træt, når jeg konstant har et par forlygter liggende lige bag mig. Overhal eller hold afstand, tak.

6. Folk, der taler med konen, vennerne eller sidemanden i biografen under filmen. Vi har alle betalt i dyre domme for at se filmen, og nej, vi andre kan godt undvære dine guldkorn af kommentarer.

7. Handlende, som stopper op med indkøbsvognen for at orientere sig eller kigge på deres bon, så snart de er kommet ind eller ud ad døren til et supermarked. Ja, der er folk bag jer, og ja, vi vil også gerne ind eller ud.

8. Folk, hvis telefonsvarer begynder med noget ala "Hej det er Lars ............... Jeg kan ikke tage min telefon lige nu".

9. Folk, som bevidst prøver at snyde sig foran i køen hos bageren eller slagteren, der endnu ikke har indført nummertrækning, og som lader som om, at de er i tvivl, når ekspedienten spørger, hvis tur det er.

10. Folk, som ikke gør toilettet rent, når de har brugt det. Nej, dine efterladenskaber i kummen er ikke bevaringsværdige kunstværker. De skal fjernes, hvis du altså ikke har dit helt eget private toilet.

Nå ja, alle disse problemer hører vel til i småtingsafdelingen, men jeg håber alligevel, at folk, der kan genkende sig selv i ovenstående, vil huske på det næste gang, de befinder sig i situationen. Det er jo de små handlinger, som gør verden til et bedre sted.

Ugens klumme: 10 ting der gør mig træt i ansigtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce