GOG mod Mors-Thy: Mål-Emil fejrede ny aftale med GOG

Emil Jakobsen viser attitude efter en af sine otte scoringer i opgøret mod Mors-Thy Håndbold. Men ryggen til er det Frederik Clausen. Foto: Frank Cilius/Scanpix

GOG mod Mors-Thy: Mål-Emil fejrede ny aftale med GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte mål af den 20-årige fløj, Emil Jakobsen, i GOG's storsejr over Mors-Thy Håndbold. Men en cheftræner er aldrig tilfreds: Emil er dygtig, ja, men han kostede også en otte mål i den anden ende...

Håndbold: 20-årige Emil Jakobsen, venstre fløj hos GOG, satte i denne uge sin underskrift på en aftale, der betyder, at han bliver i GOG i endnu tre sæsoner.

I GOG's første kamp i anden halvdel af grundspillet - hjemme mod Mors-Thy Håndbold - fejrede Emil Jakobsen forlængelsen med at blive fynsk topscorer med otte må. Det blev til en fynsk storsejr på 31-22 efter 15-8 ved pausen.

- Det var da dejligt lige at få mig vist frem - og i det hele taget dejligt at få rigtig meget spilletid, lød det fra Emil Jakobsen, der er endnu en spiller fra GOG's talentmaskine. Og fløjen tilføjede:

- Vi løb rigtig godt i dag, og så stod vi godt i forsvaret. I hvert fald i første halvleg. Ole Erevik havde også nogle gode redninger. Og så stod vi godt sammen som hold og viste moral efter pokalfinalen i søndags.

Men en cheftræner er aldrig tilfreds. Således konstaterede GOG-chef Nicolej Krickau - med et skævt smil:

- Emil kostede så også en otte mål i den anden ende... Men, ja, han er dygtig.

I den kommende sæson skal Emil Jakobsen danne venstre fløj sammen med Mors-Thys Henrik Tilsted, 24 år, der ikke kom på banen i Gudme på grund af en skade i maveregionen. Det ligner en kanon-konstellation.

- Jeg glæder mig virkelig til samarbejdet med Henrik. Han er en fin fyr og en dygtig fløj, vurderede Emil Jakobsen.

GOG-Mors/Thy Håndbold 31-22 (15-8)
Håndboldligaen, herrerKampens gang: 2-2, 6-2, 6-3, 7-4, 11-6, (15-8), 17-9, 18-12, 21-14, 26-17, 28-19, 31-22.

Mål: GOG: Emil Jakobsen 8 (1), Mark Strandgaard 5 (1), Lasse Møller 4, Torsten Laen 3, Niclas Kirkeløkke 2, Henrik Jakobsen 2, Frederik Clausen 2, Lars Hald 2, Gøran Johannessen 1, Ole Erevik 1, Frederik Bo Andersen 1. Mors-Thy: Lasse Pedersen 8, Erik Thorsteinsen Toft 5, Nicolaj Spanggaard 3, Asbjørn Madsen 3, Nicolai Sommer 2, Nickolei Jensen 1,

Bedste spiller: GOG: Emil Jakobsen. Mors-Thy: Lasse Pedersen.

Udvisninger: GOG: 2. Mors-Thy: 3.

Dommere: Karina Christiansen og Line Hesseldal Hansen - var ikke altid indbyrdes enige i kendelserne. Generelt præstation under middel.

Tilskuere: 1681.

GOG's næste kamp: 17. februar, kl. 16.10: KIF Kolding København-GOG

Bemærkninger: Glæde i GOG-lejren over at have givet klubbens publikum en sejr efter søndagens tabte pokalfinale.
Torsten Laen kommunikerer med dommerparret, der havde en svær eftermiddag i Gudme. Laen løftede flot for Lasse Kronborg og Gøran Johannessen. Foto: Frank Cilius/Scanpix
Torsten Laen kommunikerer med dommerparret, der havde en svær eftermiddag i Gudme. Laen løftede flot for Lasse Kronborg og Gøran Johannessen. Foto: Frank Cilius/Scanpix

Gevinst på alle hylder

Det blev aldrig nogen stor kamp. Alligevel var der gevinst på alle hylder for GOG.

Med sejren er fynboerne atter kun et point efter topholdet Skjern på grundspillets andenplads, og GOG har seks point ned til BSV på tredjepladsen og otte point ned til TTH Holstebro på fjerdepladsen. Samtidig fik Nicolej Krickau brugt sin trup bredt, så ingen spillere blev overbelastet, og der var lange pauser til nøglespillere, der er lidt slidte. Det gælder ikke mindst playmaker Gøran Johannessen, som spillede en vigtig rolle for Norge under EM og endog kom tilbage til Sydfyn med en ankelskade. Men der var også lange pauser til blandt andre den norske venstre fløj, Magnus Jøndal, mens Lasse Kronborg, der slås med en rygproblemer, slet ikke kom på banen.

- På den måde blev det en perfekt start for os på anden halvdel af slutspillet, konstaterede Nicolej Krickau med tilføjelsen:

- Og nu har vi en god træningsuge foran os til at forberede os på mødet med KIF Kolding København på lørdag. Det er altid en svær kamp.

"TV-Frank" - Frank Mikkelsen - kom ind i målet i slutningen af opgøret, og gjorde det - ligesom Ole Erevik - godt. TV2 var jo også på plads i arenaen. Foto: Frank Cilius/Scanpix

GOG fik løbet godt

Der var aldrig tvivl om sejren i Gudme. Fra start stod GOG's forsvar kompakt, og det blev hurtigt krystalklart, at Mors-Thy aldrig ville kunne få nok scoringer ind bag godt spillende Ole Erevik og - i kampens slutning - på en ligeså godt spillende Frank Mikkelsen.

Mors-Thy er kendt som et af de hold i ligaen, der normalt begår færrest tekniske fejl. Mod GOG var fejlene mange - over 10 i slutningen af anden halvleg. GOG diskede i perioder op med et offensivt forsvar, der var grobund for gæsternes mange fejl.

Mors-Thy sendte ikke profilen Marcus Dahlin på banen, og det var en kontant svækkelse. Mors-Thy har en meget vigtig kamp hjemme mod Skanderborg Håndbold allerede på tirsdag. Det er et opgør, der skal vindes i Mors-Thys bestræbelser på at komme med i slutspillet.

Gæsterne var også præget af, at holdet ikke havde været i skarp aktion siden før jul, mens GOG kom med to Final4-kampe i benene.

TTH's offensive forsvar var dog heller ikke GOG's kop te, men fynboerne fik løbet godt og på den måde kompenseret for mangler i det stationære angrebsspil.

Veteranen Torsten Laen fik masser af spilletid i fraværet af Gøran Johannessen og Lasse Kronborg, og Laen gjorde en kontant god figur.

Der skal til gengæld fortsat komme mere fra blandt andre Niclas Kirkeløkke og Frederik Clausen.

GOG mod Mors-Thy: Mål-Emil fejrede ny aftale med GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce