Træer flyttes, vej ensrettes: Nu æder letbanen sig mere ind i Bolbro

Det varer lidt endnu, før letbanen kører på Middelfartvej i Bolbro som på billedet, men i denne uge går næste fase af anlægsarbejdet i gang. Tegning: Odense Kommune

Træer flyttes, vej ensrettes: Nu æder letbanen sig mere ind i Bolbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En del af parkeringspladserne på Middelfartvej ryger, når arbejdet med letbanen i denne uge går ind i næste fase.

Den næste del af letbaneprojektet på Middelfartvej - den, der handler om at bygge nye vejbaner, cykelstier og fortove langs rute - går midt i denne uge i gang på Middelfartvej. I løbet af 2018 fortsætter det på Stadionvej, foran Idrætsparken samt på Vesterbro.

De smukke, gamle platantræer, der kendetegner Middelfartvej, får lov at blive, men nogle ændringer vil der blive undervejs.

Enkelte træer, som er placeret ud for den kommende Bolbro Station, skal for eksempel flyttes et par meter ind mod bygningerne, og fra anlægsarbejdernes side forudser man en del trængsel i det store lyskryds, når arbejdet når frem til krydset mellem Grønløkkevej og Middelfartvej/Vesterbro.

Først i den nordlige side

I første omgang foregår arbejdet i den nordlige side af Middelfartvej, og når de nye vejbaner er klar på den side, fortsætter det på den sydlige side af vejen.

Hen over sommeren er det strækningen mellem Grønløkkevej og Hauges Plads, der er under ombygning, og så snart arbejdet begynder, vil det ikke længere være muligt at parkere langs kantstenen på denne del af Middelfartvej.

Samtidig bliver fortov og cykelsti flyttet ind langs husmurene ved etageejendommene langs Middelfartvej for at skabe den nødvendige plads til letbanen.

Stadionvej ensrettes

Når anlægsarbejdet er i gang foran Idrætsparken og ned ad Stadionvej til Hauges Plads, bliver Stadionvej ensrettet mod syd, mens der på Højstrupvej bliver opsat et midlertidigt trafiklys.

Til sidst skal der lægges skinner, rejses master og bygges stationer, inden stationen på den nye Israels Plads foran Idrætsparken og den kommende parkeringsplads på modsatte side af Højstrupvej anlægges.

Letbanen ventes klar til i slutningen af 2020, og til den tid vil der være to letbanestationer i Bolbro - én ved Idrætsparken og én på Middelfartvej. De to nærmeste er ved Sukkerkogeriet og på Rismarksvej ved Højstrupvej.

Træer flyttes, vej ensrettes: Nu æder letbanen sig mere ind i Bolbro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce