Det begyndte med en skoletaske på Den Frie Lærerskole i Ollerup, og siden har Maria Solon gennem 15 år lavet tasker, punge og accessories i kernelæder. Først for halvandet år siden tog hun imidlertid springet og satsede alt på sit eget iværksættereventyr. Siden er interessen vokset kolossalt, og før jul sendte hun som en slags blåstempling en stor ordre af sted fra parcelhuset i Ollerup til kunstmuseet Louisiana i Humlebæk.

Neglene er knaldrøde, ringene af guld og tatoveringen et aum-tegn, man bruger under meditation. Vibrationerne, der opstår, siges at være lyden af universet, og Maria...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.