Afslag: Nej til længere åbent på Bubbas

Mike Juhl kalder det konkurrenceforvridning, når Bubbas Bar & Natklub skal lukke klokken tre om natten og det konkurrerende diskotek 100 meter derfra må holde åbent to timer længere. Arkivfoto

Afslag: Nej til længere åbent på Bubbas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bevillingsnævnet i Middelfart fastholder beslutningen om, at Bubbas Bar & Natklub kun må holde åbent til klokken tre om natten og ikke må lukke unge under 18 år ind.

Middelfart: Bubbas Bar & Natklub i Østergade i Middelfart får hverken ønsket om at holde åbent til klokken fem om natten eller ønsket om at lukke unge under 18 år ind opfyldt. Det ligger fast efter ugens møde i bevillingsnævnet, hvor det blev besluttet at gøre stedets midlertidige tilladelser fra den 30. november 2017 permanente. Det betyder, at Bubbas nu har fået en fireårig alkoholbevilling, mens natbevillingen gælder de næste tre måneder.

Hvorfor siger i nej til en 5-bevilling og ønsket om at lukke unge under 18 år ind?

- Vi mener stadig, der er så stort et personsammen fald med det Bubbas, som ikke kunne overholde reglerne, og det nuværende. Vi kan heller ikke se, at konceptet er anderledes i dag. Når Bubbas i deres ansøgning til os skriver, at de vil drive et sted for det modne publikum, stemmer det ikke overens med de næsten udelukkende unge gæster, vi igen ser på stedet, forklarer formanden for bevillingsnævnet borgmester Johannes Lundsfryd (S).

Normalvis gives natbevillinger over flere år, hvorfor får Bubbas nu én på kun tre måneder?

- Bubbas har været gode til at følge reglerne i december. Men vi vil gerne holde øje med, om stedet fortsat holder sig fra at lukke unge under 18 år ind og overholder støjkrav, kravene om tv-overvågning og de andre ting, nævnet har stillet som krav, siger Johannes Lundsfryd (S), der dog ikke vil afvise, at Bubbas på sigt vil kunne få sine ønsker opfyldt.

- Nu må vi se, hvordan tingene udvikler sig på natklubben her i foråret, siger han.

Frustreret Mike Juhl

Bubbas Bar & Natklub ejes i dag af Bente Juhl, der overtog stedet efter sønnen, Mike Juhls konkurs sidste år. Det er dog stadig Mike Juhl, der som ansat tegner stedet i det daglige. Og han er både skuffet og frustreret over bevillingsnævnets beslutning.

- Det er konkurrenceforvridning, at vi holdes i så kort snor, når der 100 meter fra os ligger et andet diskotek, som må holde åbent til klokken 5. Hetzen mod os fortsætter, nu har vi i halvanden måned hver eneste åbningsaften haft besøg af fire civile betjente, som har vendt og drejet alting hos os uden at kunne finde det mindste, og så får vi bagefter sådant et nej. Det er fuldstændig urimeligt, siger Mike Juhl, der onsdag, men uden held, har forsøgt at få borgmesteren i tale.

Afslag: Nej til længere åbent på Bubbas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce