B1913 henter forstærkning i Holland

Kristoffer Johannsen i aktion for OB en oktober-dag i 1998. Dengang spillede de stribede i 1. division og ved denne lejlighed blev Næstved slået med rekordcifrene 9-0. 
Foto: Birgitte Carol Heiberg

B1913 henter forstærkning i Holland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HJEM: Kristoffer Johannsen debuterer mod Nykøbing Falster Alliancen i eftermiddag

FODBOLD: B1913 trækker en ægte kanin op af hatten før nøglekampen hjemme mod Nykøbing Falster Alliancen i dag.

Klubben har hentet den tidligere OB- og Brøndby-spiller Kristoffer Johannsen hjem fra den hollandske 1. divisionsklub Emmen, hvor danskeren har spillet de seneste fire sæsoner.

Parterne har indgået kontrakt foreløbig frem til nytår.

- Det er et godt tidspunkt at blive forstærket på. Vi står foran fire vigtige kampe, og hvis Kristoffer lige kan give os de fem procent ekstra, så ser det godt ud, siger elitechef Jan Larsen.

Johannsen er venstrebensspiller og kan spille både midtbane og forsvar.

Når den 26-årige spiller vælger at vende snuden hjemad, er det først og fremmest på grund af konjunkturerne i den europæiske fodboldverden.

- Jeg har forhåbentlig de bedste år tilbage af min fodboldkarriere endnu, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at mit mål er at spille enten Superliga eller i udlandet igen. Men det er uinteressant i øjeblikket. Nu glæder jeg mig bare til at komme igang for B1913, siger Kristoffer Johannsen, hvis kontrakt i Emmen udløb den 30. juni.

Godt nok fik han tilbudt et års forlængelse, men det var til en langt lavere løn end den oprindelige kontrakt.

- Der er besparelser over det meste af fodboldverdenen, og derfor bruger jeg den her periode til at komme hjem og få gjort min HF-uddannelse færdig. Jeg har kun et enkelt fag tilbage, og det kan jeg så supplere med et par andre, siger Johannsen, der allerede har været på skolebænken for første gang.

B1913 og den danske 1. division ved han til gengæld ikke meget om.

- Jeg har trænet med holdet to gange, og jeg skal stadig lige have navnene på plads. Rækken kender jeg ikke noget til. Jeg har været væk i fire år og føler også, jeg har noget at bevise, siger han.

B1913 og Johannsen skal snakke sammen igen i løbet af efteråret. Klubben håber, at kontrakten kan blive forlænget, så den i det mindste løber for resten af sæsonen.

Carlsen tilbage

Foruden hjemmebanedebut til den OB-lejede Lasse Rostholm giver B1913 også comeback til den rutinerede målmand Danny Carlsen, der har haft rygproblemer den seneste måned. Ihans fravær har serie 1-målmanden Jesper Mose gjort det rigtigt godt, men han må nu aflevere handskerne tilbage.

- Det er sgu' flot, hvad Jesper har præsteret, og han har vist, at han er klar til at springe ind igen, hvis Danny skulle blive skadet, siger Jan Larsen.

B1913 henter forstærkning i Holland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce