OB-talent to et halvt år til Wolverhampton

Andreas Søndergaard i aktion for OB. Nu gælder det engelske Wolverhampton. Foto: OB

OB-talent to et halvt år til Wolverhampton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sport Fyn erfarer, at U17-målmand Andreas Søndergaard er på vej væk fra Ådalen og ob.dk bekræfter nu historien.

KORRIGERET:

Fodbold: Et af dansk fodbolds store talenter mellem stængerne, OB's Andreas Søndergaard, vil for alvor blive prøvet af i de kommende to et halvt år.

Sport Fyn erfarer således, at U17-landsholdsmålmanden har fået en kontrakt på to et halvt år i den engelske klub Wolverhampton. Og nu har OB.dk bekræftet historien.

- Andreas er en rigtig dygtig målmand, det er der ikke den mindste tvivl om. Det har man kunnet se i vores kampe i U17-Ligaen, man har kunnet se det, når han har træner med vores Alka Superligahold, man har kunnet se det i de 13 U-landskampe, han har spillet – og man har kunnet se det, når han tidligere har været til prøvetræning i både England og Italien. Han har et unikt spil med fødderne, ligesom han har en god størrelse og statur, der giver ham forudsætninger for at komme godt ud i feltet og skabe sig en god karriere, siger talentchef Tonny Hermansen til ob.dk.

- Målmandsteamet på Odense Boldklubs akademi er rigtig stærkt. At der er tre landsholdsmålmænd med i træningen (red. Andreas Søndergaard, Hans Christian Bernat og Oliver Christensen) gør helt sikkert, at de alle tre bliver dygtigere. De presser hinanden til at levere det bedste hele tiden, ligesom vores to målmandstrænere, Peter Rasmussen og Lars Bjerring gør et rigtig stort stykke arbejde hver dag for at udvikle målmændene, tilføjer Tonny Hermansen.

Den tidligere Vindinge-keeper skal træne og spille for Wolverhamptons U23-hold.

Andreas Søndergaard var for nylig til prøvetræning i den italienske stor- og Serie A-klub Juventus. Prøvetræningen kom efter, at Andreas Søndergaard i november var den foretrukne vogter af målet på det danske U17-landshold, da der blev spillet EM-kvalifikation. Her holdt Søndergaard buret rent i tre ud af tre kampe.

Men det bliver altså England og ikke Italien, der bliver den unge OB'ers hjemland i de kommende fire år.

OB-talent to et halvt år til Wolverhampton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce