Drama i kulissen: Koreograf fik ikke mulighed for at sige tak for pris

Majbritt Jensen (lyst hår) fotograferet under optagelsesprøven til forestillingen Grease. Majbritt Jensen fik lørdag prisen for bedste danseinstruktion på de fynske amatørscener, men fik ikke mulighed for at modtage prisen på scenen. Arkivfoto: Jens Wognsen.

Drama i kulissen: Koreograf fik ikke mulighed for at sige tak for pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Voldspils tidligere koreograf, Majbritt Jensen, blev hædret ved det store awardshow i Odense lørdag aften. Men hun er ked af, at hun ikke fik mulighed for at komme på scenen for at modtage prisen. Formanden for Nyborg Voldspil gik selv på scenen, for han vidste ikke, koreografen var til stede.

Nyborg/Odense: Lørdag aften var salen i Odense Teater proppet med folk fra de fynske amatørmusical- og teaterforeninger, der var samlet til en af årets festlige begivenheder: Musical Awards 2018.

Men først på aftenen udspillede der sig et lille drama blandt deltagerne fra Nyborg Voldspil - dog uden at publikum opdagede det.

Før pausen blev prisen for bedste koreografi uddelt, og prisen gik til Majbritt Jensen, der stod bag koreografien til succesforestillingen Grease på Nyborg Vold sommeren 2017. Men Majbritt Jensen fik ikke mulighed for at komme på scenen for at takke for prisen, for den blev modtaget af Nyborg Voldspils formand, Jesper Bech Madsen.

- Jeg var til stede i salen, og jeg var på vej på scenen, men jeg blev altså frataget muligheden for at tale til holdet bag Grease, skriver Majbritt Jensen i en mail.

I stedet for sin takketale, der aldrig blev holdt, har hun sendt et åbent brev til avisen, hvor hun kritiserer den tone og den klikedannelse, der efter hendes mening præger Nyborg Voldspil.

Jesper Bech Madsen er ked af kritikken og siger, at voldspillets bestyrelse ganske enkelt ikke vidste, at Majbritt Jensen var til stede i salen på Odense Teater, og derfor havde man på forhånd aftalt, at formanden skulle modtage en eventuel pris.

- Majbritt havde ikke købt sin billet gennem Nyborg Voldspil, så vi vidste simpelthen ikke, at hun var til stede. Ingen har forsøgt at tage æren fra hende, siger Jesper Bech Madsen.

Majbritt Jensen har haft sin gang på Nyborg Vold gennem 49 år og har været koreograf på den store forestilling flere gange, men hun er ikke en del af kunstneriske ledelse ved årets sommerforestilling på Nyborg Vold, "Singin' in the rain". Her skal danserne nemlig instrueres af en anden kendt og erfaren koreograf, Peter Friis.

Drama i kulissen: Koreograf fik ikke mulighed for at sige tak for pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce