Møde med det offentlige: Husk altid en bisidder


Møde med det offentlige: Husk altid en bisidder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev. 

Det er trist at høre, at mennesker i det danske samfund mister deres dagpenge eller kommer på kontanthjælp af forskellige grunde, men sådan er dagens Danmark skruet sammen. Trist at det skal være sådan.

Man får som oftest beskeden ved møder med det offentlige system, hvor man forud har været gennem utallige møder med det offentlige, hvor man i mange tilfælde efter disse møder ikke helt har forstået, hvad der er blevet sagt eller besluttet, og man går derfra med en forkert opfattelse af mødet og dets konklusion.

Derfor et det altid vigtigt at have en bisidder med til alle møder med det offentlige. Det kan være en god ven, et familiemedlem eller en frivillig bisidder, men husk, det er meget vigtigt at have en ved sin side i sådanne situationer, for man er presset og forstår ikke altid helt, hvad der bliver sagt på disse møder.

Derfor er det bedst at have en med til disse møder, så en bisidder eventuelt kan fange de ting, man under sådan et møde ikke får sagt. Ikke at en bisidder i den forstand kan blande sig, men lige gøre opmærksom på, at der måske er ting, man ikke lige får sagt, fordi man er presset, eller fordi den berømte klap går ned, og man ikke får det hele med, og samtidig at man efter mødet med det offentlige har en person, der kan være med til at samle op på, hvad der er blevet sagt og aftalt.

Det er vigtigt at have en bisidder, så tag altid en bisidder med til møder med det offentlige.

Der er frivillige bisiddere i Odense, så kontakt dem (30697871) og få en snak med en af disse inden et møde med det offentlige - det er vigtigt.

Møde med det offentlige: Husk altid en bisidder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce