Efter fratrædelse: Faaborg-Midtfyn søger ny velfærdsdirektør

Afløseren for den fratrådte koncernedirektør Louise Thule Christensen skal nu findes. Arkivfoto

Efter fratrædelse: Faaborg-Midtfyn søger ny velfærdsdirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afløseren for fratrådte Louise Thule Christensen ventes at tiltræde den 1. marts.

Faaborg-Midtfyn: Afløseren for den fratrådte koncerndirektør Louise Thule Christensen er i øjeblikket ved at blive fundet. Stillingen, der er slået op både på kommunens hjemmeside og hos rekrutteringsfirmaet Muusman, er som "koncerndirektør for velfærdsområdet", og den nye direktør, der havner i det næstøverste lag i kommunens ledelseshieraki, skal være chef for koncerncheferne Dorthe Lykke Jensen på Sundhed og Omsorgsområdet og Michael Gravesen i Opvækst- og Læring.

Ifølge jobopslaget søges der en ny koncerndirektør med stor integritet og pondus i rollen som topleder - en direktør som formår at lede ledere med udgangspunkt i en tværfaglig og helhedsorienteret tilgang til ledelse. Og så skal koncerndirektøren have politisk tæft og være i stand til at sikre kompetent rådgivning om udvikling af strategier og politikker på alle koncernområder.

Koncerndirektøren skal desuden være en udadvendt topleder og holdspiller, der kan involvere medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere, sikre høj kvalitet og effekt i opgaveløsningen og etablere partnerskaber med eksterne interessenter. Det gælder ikke mindst i de højt prioriterede tværgående og tværorganisatoriske indsatser. Herudover skal koncerndirektøren have stærke samarbejdsmæssige, analytiske og kommunikative kompetencer og formå at udfordre vaner og praksis på en respektfuld og anerkendende måde.

Af jobopslaget fremgår desuden, at koncerndirektøren bliver en del af topledelsen i en moderne og ambitiøs organisation, der drives af visionen om at være "Sammen om nødvendige forandringer". Faaborg-Midtfyn Kommunes direktion og koncernledelse stimulerer og understøtter samskabende initiativer og går forrest i at undersøge nye veje for at skabe kvalitet og effektivitet for borgerne, hedder det.

Mener man at kunne leve op til krav som disse, skal ansøgningen være i kommunaldirektør Helene Bækmark eller konsulentfirmaet Muusmannn i hænde senest den 3. januar 2018.

Stillingen forventes at kunne være besat fra den 1. marts.

Efter fratrædelse: Faaborg-Midtfyn søger ny velfærdsdirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce