Skolerne og fodboldklubben varsler samarbejde

Fodboldklubben SfB kalder til møde, fordi der er planer om et samarbejde med Skolerne i Oure. Foto: Robert Wengler

Skolerne og fodboldklubben varsler samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kort inde i det nye år vil medlemmerne i SfB blive præsenteret for en plan for et samarbejde mellem klubben og fodboldlinjen på Skolerne i Oure. Parterne holder foreløbig kortene tæt til kroppen.

Svendborg/Oure: Et udkast til et samarbejde.

Det er, hvad der er kommet ud af, at SfB og Skolerne i Oure har talt sammen, siden SfB fik ny ledelse i foråret.

I et opslag fodboldklubbens Facebook-side kan man læse, at samarbejdet har til formål at "styrke talentudvikling og elitefodbold på Sydfyn", og at der både i klubben og på skolerne er et "stærkt fælles ønske om at skabe et niveau og nogle rammer, der kan fastholde og udvikle de unge talenter". Samt at klubbens medlemmer vil få mere at vide på et møde i klubhuset den 4. januar.

SfB-formand Morten Frederiksen har ikke meget mere at tilføje.

- Af respekt for klubbens medlemmer vil vi godt vente, til vi har holdt høringsmøde med dem. Her fremlægger vi projektet og får en god og sund debat om fordele og ulemper, og bagefter er vi klar til at sige en masse, lyder det fra formanden.

Heller ikke Bjørn Holm, der er fodboldtræner på Skolerne i Oure, er villig til at blotlægge detaljerne i projektet.

- SfB's medlemmer skal have lov at forholde sig til det først, lyder det.

Det kan handle om licensen

Det er med andre ord usikkert, hvad der helt præcist ligger i kortene, men et faktum er det, at SfB efter eliteselskabet SfB Elites konkurs og førsteholdets deraf følgende nedrykning fra 2. division til Serie 1 har meldt ud, at der nu skal satses på talentudvikling.

Og at der er en sten på vejen.

Klubben har i en årrække kæmpet for at få Dansk Boldspil Unions eftertragtede b-licens, fordi den giver klubbens ungdomshold adgang til at spille i divisionerne, som er landets næstbedste rækker. Altså på højt niveau.

Kampen for licensen har imidlertid været forgæves, og da DBU godt kan lide kontinuitet og stabilitet, har konkursen næppe bragt SfB tættere på. Så derfor har klubben stadig kun en t-licens.

Men kan der lægges en ansøgning ind sammen med Skolerne i Oure, som har veluddannede træner og et førstehold i danmarksserien, vil DBU uden tvivl være mildere stemt. Og måske ligefrem udstede licensen.

Men først skal SfB's medlemmer og forældre til spillere nikke ja til samarbejdet, og mødet den 4. januar starter klokken 18.

Skolerne og fodboldklubben varsler samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce