Atlético Madrid klager over Barcelonas Griezmann-flirt

Atlético Madrid-angriberen Antoine Griezmann rygtes i øjeblikket til FC Barcelona.

Atlético Madrid klager over Barcelonas Griezmann-flirt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Atlético Madrid har klaget til Fifa, fordi FC Barcelona angiveligt har forsøgt at kontakte Antoine Griezmann.

Antoine Griezmann er en ombejlet herre, men Atlético Madrid ser ikke ud til at ville slippe den målfarlige franske landsholdsangriber.

Atlético Madrid har tirsdag sendt en klage til Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) over FC Barcelona, som angiveligt har kontaktet Griezmann uden tilladelse.

Inden denne sæson forlængede Griezmann sin kontrakt med Atlético Madrid frem til sommeren 2022. I kontrakten lyder frikøbsklausulen på 100 millioner euro (744 millioner kroner).

Barcelonas direktør for institutionelle anliggender, Guillermo Amor, udtalte søndag, at klubpræsident Josep Maria Bartomeu måske har haft kontakt med Griezmanns familie, som også er franskmandens repræsentanter i en eventuel handel.

Ifølge Atlético Madrid har Barcelona kontaktet Griezmann og hans repræsentanter ved flere lejligheder. Og det er et brud på Fifas regler, mener Madrid-klubben.

- Atlético Madrid har klaget over Barcelona for gentagen kontakt mellem Barcelona, spilleren og hans folk, oplyser Atlético Madrid og tilføjer:

- Griezmann har en lang kontrakt, og det kan ikke være tilladt. Vi vurderer, det kan påvirke konkurrencen i ligaen, som Barcelona lige nu topper med Atlético på andenpladsen.

Fifa har bekræftet, at forbundet har modtaget en klage fra Atlético Madrid uden at ville kommentere sagen yderligere.

26-årige Griezmann har scoret 90 mål i 179 kampe for den spanske klub, som i de senere år har blandet sig i toppen af både Primera Division og Champions League.

Han skiftede til Atlético Madrid fra Real Sociedad i 2014. Han var ifølge internationale medier tæt på et skifte til Manchester United i sommer.

Atlético Madrids forbud mod at købe nye spillere udløber til januar, og her vender Diego Costa tilbage til klubben.

Atlético Madrid klager over Barcelonas Griezmann-flirt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce