Fynsk sexkrænker bliver angrebet med sten og truet på livet


Fynsk sexkrænker bliver angrebet med sten og truet på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 55-årig mand, som er dømt for overgreb på 22 små piger, bliver udsat for trusler og stenkast nær Odense.

En pædagogmedhjælper, som gennem 16 år krænkede 22 små piger seksuelt, bliver udsat for trusler og stenkast i sit hjem i det nordlige Odense.

Manden er tirsdag blevet idømt fængsel i et år og seks måneder for de mange overgreb. Men i forbindelse med domsafsigelsen i Retten i Odense havde manden valgt at blive væk.

Ifølge forsvarer Troels Maglegaard skyldes udeblivelsen, at den dømte føler sig udsat og chikaneret.

- Det er meget belastende for ham. Der er folk, som spænder ben for ham, når han forlader retten. Det er derfor, han har valgt ikke at være her i dag.

- Han er sammen med sin familie. Når han ikke er i sit hus, er det med fuld viden fra politiet. Folk smider fortsat sten ind ad ruderne for at ramme ham, siger advokaten.

Troels Maglegaard fortæller videre, at der er blevet sat kameraer op flere steder ved pædagogmedhjælperens hus for at øge sikkerheden.

Anklager Maria Fanø-Fredeløkke føler sig dog ikke tryg ved, at manden har valgt at blive væk. Efter hendes opfattelse er der en risiko for, at den dømte vil forlade landet.

Retten har da også vurderet, at der er grund til at skride til anholdelse. Det er nu op til politiet at opspore manden og sætte ham bag tremmer.

Den 55-årige er fundet skyldig i at have kysset, tungekysset og rørt ved de små piger på brystet, maven og i skridtet - både under og udenpå tøjet.

Manden arbejdede som pædagogmedhjælper i en SFO, og i fritiden var han håndboldtræner i den lokale klub. De mange overgreb er sket i SFO'en, i håndboldklubben og i mandens eget hjem.

Under retssagen har han selv forklaret, hvordan lokalområdet har reageret på de seksuelle krænkelser, som han nægter at have begået.

- Jeg føler mig meget truet. Jeg har også fået trusler på livet. Private beskeder på Facebook. Der er kæmpe hærværk, vinduerne i mit hus har været smadrede sidste år og igen i år, sagde han mandag.

- Derefter er der personer, som har skrevet på Facebook, at det var en skam, at de ikke ramte mig. For stenene var tiltænkt mig. Jeg har ikke turdet bo i huset, uddybede han i retten.

Tirsdag havde mindst 25 mennesker taget plads på tilhørerrækkerne for at høre dommen. Der blev udvekslet kram, fældet tårer, og glædesudbrud lød højt, da manden fik sin straf.

Ud over fængsel fratages pædagogmedhjælperen retten til at arbejde med børn og unge, som er piger.

Dommen har den dømte anket til landsretten.

Fynsk sexkrænker bliver angrebet med sten og truet på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce