Otterup: Apoteket og Kvickly flytter sammen

Apoteker Birthe Faurschou Johansen og varehuschef Michael Halberg regner med, at bofællesskabet vil give dem begge flere kunder. Den direkte indgang til det nye apotek bliver i væggen bag de to. Foto: Betty Rasmussen

Otterup: Apoteket og Kvickly flytter sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I efteråret 2018 flytter Otterup Apotek ind hos Kvickly og indretter et moderne apotek med mere plads til kunderne og en varerobot under loftet.

Otterup: Fem rundstykker, en liter mælk og en samtale om din nye medicin.

Alt sammen kan klares på samme adresse, når Otterup Apotek flytter ind hos Kvickly i Nørregade. Hvornår flytningen sker, ligger endnu ikke helt fast, men engang i efteråret 2018 er bedste bud lige nu.

Apoteket overtager cirka 300 kvadratmeter i den ene ende af butikken, hvor Kvickly i dag blandt andet sælger legetøj og elektronik, og apoteket får egen indgang ud mod Nørregade lige ud for busstoppestedet. Det bliver dog også muligt at komme på apoteket inde fra Kvicklys bagerafdeling.

Både apoteker Birthe Faurschou Johansen og varehuschef Michael Halberg ser frem til det kommende bofællesskab og regner med, at begge forretninger vil kunne tiltrække flere kunder ved at dele adresse.

Flytningen fra Søndergade 10 til Nørregade 2 giver Birthe Faurschou Johansen og hendes personale mulighed for at indrettet et moderne apotek med bedre plads til at præsentere varerne, så kunderne kan se, hvad apoteket kan tilbyde.

Der bliver bedre mulighed for at tale med kunderne om deres medicin, og så giver det først og fremmest bedre parkeringsforhold end de to pladser foran og - med gode parkeringsevner - tre ved siden af huset, som apoteket i dag råder over.

Bofællerne
 Bygningen, hvor Kvickly og snart også Otterup Apotek lejer sig ind, er ejet af ejendomsselskabet k/s Otterup c/o Kristensens Properties A/S i Odense.

Otterup Apotek, der har Søndersø Apotek som filial, har 16-17 medarbejdere, hvoraf de fleste er deltidsansatte.

Apoteket har omkring 300 kunder om dagen, mens Kvickly har i gennemsnit 800-900 på en almindelig hverdag. Hertil kommer de, der udelukkende handler i kiosken eller ved bageren.

 

Travl flytte-weekend

I Kvickly har personalet taget første ryk med at flytte rundt for at frigøre plads til apoteket, og i starten af det nye år bruges de første fem uger på at rydde de 300 kvadratmeter, så indretningen af apoteket kan gå i gang. Det indebærer blandt andet en udfordrende opgave med at indbygge en robot, der kan transportere piller og flasker fra lageret til disken.

Selve flytningen af apoteket kommer til at foregå hen over en weekend fra lørdag middag til mandag morgen, for der bliver ikke tale om at lukke ekstraordinært i den forbindelse, forklarer Birthe Faurschou Johansen.

Heldigvis har hun og hendes personale erfaring med at flytte et apotek, idet de for et års tid siden flyttede filialen i Søndersø til nyindrettede lokaler i den tidligere Nordea-bygning.

Otterup: Apoteket og Kvickly flytter sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce