Odense Q gør et trænerkup

Morten Christiansen (t.v.) er ny træner i Odense Q. Han har trænet piger og kvinder de sidste otte år. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Odense Q gør et trænerkup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For få dage siden stod Fyns bedste kvindeklub uden trænere til ligaholdet. Nu har klubben hentet Næsby-manden Morten Christiansen til stor glæde for bestyrelsesformanden.

Fodbold: For bare få dage siden vidste Odense Q ikke, om holdet skulle spille kvalifikation eller slutspil og heller ikke, hvem der skulle overtage cheftrænerposten efter Jakob Pavar og Ronnie Reifling. Nu meddeler klubben, at den velkendte Næsbymand Morten Christiansen overtager trænerposten. 

- Vi er meget tilfredse med at få Morten Christiansen som træner i klubben. Vi har villet det længe og har håbet på, at det ville ske en dag, men at det lykkedes, det er lidt af et scoop, siger Odense Q's bestyrelsesformand Rene Hansen. 

Morten Christiansen har selv spillet mange kampe for hjerteklubben Næsby, han har været assistenttræner på herrernes 2. divisionshold, trænet elitehold på kvindernes ungdom og senior og er nu talenttræner på DBU's U14-hold ved siden af jobbet som lærer på Næsby Skole. Det næste år kommer han til at repræsentere de bordeauxrøde i Odense Q. 

- Jeg blev glad og beæret, da de ringede og spurgte, om jeg ville være træner. Jeg tænkte, at det var spændende og passede godt til mine egne ambitioner som træner. Det er et hold blandt de seks bedste i Danmark, og det er en god blanding af rutinerede spillere og unge talenter, og jeg glæder mig til at se holdet og spillerne udvikle sig, siger den nye træner til Sport Fyn.

Odense Q overlevede med nød og næppe i ligaen og skal spille slutspil til foråret. Det giver et halvt år, hvor holdet ikke kan rykke ned, selvom de skulle ende sidst i tabellen.

- Det næste halve år giver os en gratis chance for at bygge op og afprøve forskellige ting. Selvfølgelig vil jeg gerne have point og drille de andre hold, og vi har også en pokalkvartfinale, som vi håber at vinde, men det handler primært om at bygge op og skabe et godt fundament, forklarer han.

Morten Christiansen har foreløbigt skrevet under på et år i klubben.

Odense Q gør et trænerkup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce