Fik flere hundrede henvendelser: Thomas Skov bad Assens om hjælp

Thomas Skov. Privatfoto.

Fik flere hundrede henvendelser: Thomas Skov bad Assens om hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved en fejl fik komikeren Thomas Skov oplyst, at der var solgt nul billetter til Geo og hans show i Assens. Derfor bad han borgerne i Assens om hjælp i en video, der nu er set af over 160.000 mennesker og har fået det til at strømme ind med gode råd.

Assens: Flere hundrede mennesker har de seneste dage kontaktet komiker og entertainer Thomas Skov, efter han gik viralt med sin video, hvor han beder Assens om hjælp, fordi han havde problemer med at få solgt billetter til sit og Geos show "Hva Så Nu" på Tobaksgaarden i Assens. Mange af dem, der er kommet med gode råd til komikeren bor i Assens Kommune, mens andre er vokset op i kommunen.

De gode råd gik blandt andet på, at komikeren skulle lære at udtale Assens rigtigt, men ni ud af ti henvendelser handlede om, at han skulle tilbyde brunsviger under sit show.

- Uanset hvad, så er brunsviger altid lækkert. Men jeg var ikke klar over, at det er så udbredt i Assens eller på Fyn. Men det sætter jeg stor pris på. Det er en vidunderlig kage. Der var også en del, der foreslog øl fra Bryggeriet Vestfyn. Det overvejede jeg også, men jeg vil hellere have kage, siger Thomas Skov.

Lavede video

Han lavede efterfølgende video, hvor han ringede til bageren i Assens og spurgte efter en pris på brunsviger til 280 mennesker, som er det antal, der kan være på Tobaksgaarden. Han venter på, bageren vender tilbage med en endelig pris, men han lover, at der uanset hvad vil være brunsviger til showet.

Rungende nul

Thomas Skov lavede den første video, efter han mandag blev noget overrasket, da han tjekkede, hvordan det stod til med billetsalget til hans show. Ud for Assens stod der nemlig et stort og rungende nul.

- Det er nogle gange, at der har stået to eller fire. Men 0 havde jeg alligevel ikke set før. Det er et rodet system, og jeg får en rapport hver mandag. Der har været en fejl i, så der stod, at der var solgt 0. Det hele bygger på en misforståelse, men det gør det ikke mindre sjovt, siger han.

Lasse Tajmer, kunstnerisk leder på Tobaksgaarden oplyser, at der i virkeligheden er solgt omkring 100 billetter indtil videre.

- Vi skal nok få solgt resten, det er jeg slet ikke bange for, siger han og tilføjer, at der stort set altid er udsolgt, når der er comedy på Tobaksgaarden.

Thomas Skov har efter de mange henvendelser høje forventninger til aftenen i Assens.

- Ud fra hvad folk fra Assens har skrevet, så bliver det enormt hyggeligt. Jeg fik også tilsendt en liste med fynske ord, og fynsk er et vidunderligt sprog. Mit mål er at lære den fynske jargon inden showet. Det kunne være vidunderligt at lave showet på fynsk, siger han.

Til sammen er Thomas Skovs videoer om Assens blevet set over 160.000 gange, og han har modtaget mere end 250 private beskeder.

Fik flere hundrede henvendelser: Thomas Skov bad Assens om hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce