Indbrudsbølge mod biler i Middelfart

Mandag havde Fyns Politi travlt med at modtage anmeldelser om indbrud i personbiler holdende i Middelfart. Arkivfoto: Michael Bager

Indbrudsbølge mod biler i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med større og mindst slet intet udbytte udbytte er ni personbiler i Middelfart inden for relativ kort tid blevet udsat for indbrud.

Middelfart: Sædvanligvis bliver der ikke begået mange indbrud mod personbiler i Middelfart, og når det sker, er der som regel tale om én eller ganske få biler.

Mandag, kan man roligt sige, blev undtagelsen, som bekræftede reglen. Her blev der i løbet af dagen rapporteret om indbrud i hele ni personbiler, fremgår det af døgnrapporten fra Fyns Politi. De fleste af indbruddene blev begået i løbet af weekenden.

På Skovsvinget blev to sideruder knust i en sølvgrå Toyota Avensis. Udbyttet blev en sort kikkert. En brun Volksvagen Golf Sportsvan, der ligeledes holdt parkeret på Skovsvinget, blev udsat for samme behandling. Her blev der intet stjålet, og det var heller ikke tilfældet, da en Ford Fiesta, som holdt parkeret tæt derved, fik sideruder knust og handskerummet gennemrodet.

Tre biler, alle parkeret på Jyllandsvej, fik sideruder smadret, uden at det resulterede i, at tyvene slap afsted med noget.

Fra en bil, der holdt på Nyeng, blev der stjålet en Samsonite kuffert. Størst udbytte var der fra en Dacia Duster parkeret i Teglgårdsparken.  Herfra forsvandt der fire bilhøjtalere, et bilbatteri, brobizz, tre tankkort, en lille grøn kikkert, en gul sneskraber og en mobillader.

Indbrudsbølge mod biler i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce