Søndersø: Der venter en uge med masser af julemusik i Søndersø Kirke. 

På søndag den 10. december er der således ekstra musikalsk kolorit på aftengudstjenesten, der begynder klokken 19.30. Her medvirker elever, der går på musiklinjen på Nordfyns Gymnasium, og de vil både spille klassiske julehits og nyere numre for at tænde op under advents- og julestemningen, og efter gudstjenesten byder menighedsrådet på gløgg og julesmåkager.

Tirsdag den 12. december ligeledes klokken 19.30 er det Nordfynskoret, der løfter stemmerne i kendte julesange og gospelnumre. Udover koret medvirker Nordfyns Messingkvintet dels med en lille soloafdeling dels sammen med koret, og hele koncerten afsluttes med fællessang.

Søndag den 17. december klokken 11 er det så Søndersøskolens kor, der understreger julestemningen med korsang og Luciaoptog i kirken. (bett)

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.