Rock Under Broen: Fredag afsløres programmet

Fredag afsløres det, hvem der skal rockes til på plænen ved Ny Lillebæltsbro til sommer. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Rock Under Broen: Fredag afsløres programmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I bestræbelserne på at skaffe de bedste navne har arrangørerne hævet musikbudgettet med 30 procent.

Middelfart: Så er nedtællingen begyndt.

På et pressemøde fredag klokken 10 præsenteres programmet for Rock Under Broen 2018. Om han så blev kildet på maven, ønsker Bent Frandsen, talsmand for endagsfestivalen, ikke på forhånd at afsløre, hvem der kommer.

På det mere overordnede plan fortæller han, at programmet i lighed med i sommer udelukkende kommer til at bestå af danske kunstnere. Et koncept, der i den grad viste sig at holde, idet over 14.000 løste billet til festivalen, og at den endte med at genere et overskud på 1,7 millioner kroner.

En succes, som arrangørerne tror på, kan blive gentaget. I den forhåbning er det musikbudgettet hævet med 30 procent, fortæller Bent Frandsen.

- Vi har fået de kunstnere, vi gik efter, siger han.

På markedspladsen, som hedder musik til festivaler, er der ingen prisskilte.

- Musik er ikke noget, der har en pris. Det er noget, man byder på, og når man kommer og byder som nogle af de første, fordi man vil være sikker på at få de bedste, er det klart, at man også bliver nødt til at komme med den store pengepung, siger Bent Frandsen.

Billetter revet væk

I weekenden blev de første 200 billetter traditionen tro sat til salg til en reduceret pris, 300 kroner mod ellers 349 kroner. I lighed med sidste år blev billetterne revet væk. Det var ingen hindring, at ingen kunstnere endnu er offentliggjort.

- I løbet af en time havde vi solgt 2965 billetter, fortæller Bent Frandsen.

I kølvandet på den store tilstrømning i år og deraf også lidt for store trængsel på festivalpladsen, udvides pladsen, så det bliver tilladt at lukke 20.000 gæster ind.

Rock Under Broen: Fredag afsløres programmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce