Nyt konsulentfirma vil hjælpe små virksomheder

Precis - Personlig Kommunikation i Middelfart hjælper små- og mellemstore virksomheder med mødebooking og opfølgning. Ideen til den nystartede konsulentvirksomhed udspringer fra stifter og direktør Per Møller Hansens egne erfaringer fra salgsbranchen. PR-foto

Nyt konsulentfirma vil hjælpe små virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Møller Hansen står bag Precis - Personlig Kommunikation, der vil aflaste små og mellemstore virksomheder med mødebooking og opfølgning.

Middelfart: En ny virksomhed har set dagens lys i Middelfart. Precis - Personlig Kommunikation beskriver sig selv som en moderne konsulentvirksomhed, der er baseret på mangeårig erfaring inden for mødebooking og salgssupport. Precis fungerer som et eksternt bindeled for samhandel, der vil forbedre serviceydelser for små- og mellemstore virksomheder i og uden for lokalområdet.

Idéen til konsulentvirksomheden Precis udspringer af stifter og direktør Per Møller Hansens skifte fra salgsdirektør i en stor international salgsorganisation til markedsansvarlig i en mindre virksomhed med base i Middelfart.

 

Fire ansatte

- Det er vanskeligt at udnytte det fulde salgspotentiale, når man arbejder i en mindre virksomhed og selv står for mødebooking, kundemøder og tilbudsopfølgning. Dét fik mig til at tænke over, hvordan en konsulentvirksomhed med speciale i salgssupport kan aflaste og hjælpe små og mellemstore virksomheder med mødebooking og opfølgning, siger Per Møller Hansen i en pressemeddelelse.

Det lille konsulentteam består af fire ansatte, der alle er modne med meget erhvervserfaring og er specialtrænede i salgssupport og mødebooking.

- Når vi kommunikerer på vegne af vores samarbejdspartnere, så sætter vi aftryk på deres profil. Jeg oplever, at modne salgskonsulenter, som både har livs- og erhvervserfaring, er enormt dygtige til at sætte sig i vores samarbejdspartneres sted og yde personlig og professionel salgssupport, siger Per Møller Hansen. /EXP

Nyt konsulentfirma vil hjælpe små virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce