Folketingsmedlem Karsten Hønge tager onsdag morgen med på rundtur til nordfynske uddannelsesinstitutioner.

Nordfyn: De nordfynske SF-kandidater til kommunalvalget den 21. november får onsdag den 15. støtte i valgkampen fra det fynskvalgte folketingsmedlem Karsten Hønge.

Mellem klokken 8 og 8.30 vil Karsten Hønge sammen med de lokale SF'ere dele morgenbrød ud på Nordfyns Gymnasium i Søndersø og tale med de forhåbentlig morgenfriske gymnasieelever.

Derefter går turen videre til Otterup Produktionshøjskole, hvor programmet byder på rundvisning og en snak med eleverne om den nye forberedende grunduddannelse.

Men Hønge har ikke tid til at tilbringe hele formiddagen på Nordfyn, så mens han haster tilbage til Christiansborg, fortsætter de lokale SF'ere Anne-Lise Sievers, Bent Olsen, Anders Funch Engelstad og Karsten Fogde til Søndersø Produktionshøjskole, hvor de planlægger at slutte formiddagens rundtur omkring klokken 12.20.

Karsten Fogde er kandidat til regionsrådsvalget, Bent Olsen og Anders Funch Engelstad stiller op både til den nordfynske kommunalbestyrelse og regionsrådet, mens Anne-Lise Sievers som spidskandidat koncentrerer sig om det lokale valg.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.