Debat: Er Enhedslisten imod udvikling?
Af: Peder Svensson, Sitkavænget 18, Otterup, spidskandidat Dansk Folkeparti

På valgmødet i fredags på Nordfyns Gymnasium gav Keld Haurholm (Ø) udtryk for, at der var givet alt for mange penge til udviklingen af de nordfynske haller. Det er jeg nødt til at erklære mig lodret uenig i. Vores haller er blevet vedligeholdt, som man skal gøre med alle bygninger for at sikre, at de ikke forfalder.

Der er tale om absolut nødvendig vedligeholdelse. Søndersø har fået en ny gymnastikhal og kan i dag bryste sig med 1.000 medlemmer. De er suverænt den største forening i kommunen, og det viser, at det betaler sig at være visionær. Morud har lige åbnet et flot og funktionelt idrætscenter. Otterup er godt på vej med deres centerudvidelse, og her tilgodeses gymnastikken med en ny springhal.

Socialt samvær på tværs giver både sammenhold og glæde, og her spiller de mange ildsjæle i vores foreninger en helt afgørende rolle. Vi skal bakke op om de mange frivillige kræfter og sikre, at de har gode vilkår. Det er en af mine politiske visioner at sikre, at der er gode rammer og tilstrækkelige midler til, at vores foreningsliv fortsat kan udvikle sig. En stemme på mig den 21. november er en stemme på, at Nordfyns Kommune er stedet, hvor det er godt, sjovt og givende at være frivillig.