Læserbrev: Kære Mette Kristensen, var det en fejl eller var du bare løgnagtigt, da du fortalte Birger Jensen ukorrekte oplysninger om det, Dorthe Ullemose sagde på vælgermødet i Oure?

Det, Dorthe Ullemose sagde, var ganske simpelt, at Venstre i processen havde stemt for lukning af Sct. Michaels Skole, men at Venstre til sidst stemte imod sammen med DF og Enhedslisten. Mette, din fejlinformation gør, at Birger farer i blækhuset og uberettiget kalder Dorthe for utroværdig. Venstre må godt nok være i panik her op til valget, siden de har brug for at fortælle usandheder, blot for at nedgøre DF's spidskandidat på så ussel en måde. Det klæder ikke Venstre med sådan en optræden.

Birger Jensen burde i stedet for koncentrere sig om kommunens fatale økonomi og endnu mere koncentrere sig om, hvordan han vil nedtage de chikaner, han har overklistret kommunen med, og som er til stor irritation for borgerne.

Håber det bliver et godt valg, der vil få DF's spidskandidat Dorthe Ullemose på borgmesterposten. Svendborg Kommune har brug for en person, som ikke sidder på skødet af embedsmændene og som tager styringen i forhold til at få styr på økonomien

 

  • fyens.dk