78 børn og voksne havde tilmeldt sig audition på Otterup Realskole, da Nordfynsspillene ledte efter skuespillere til næste års musical 'Shrek'. Musicalen siger også farvel til Nislevgård.

Otterup: Hele 78 håbefulde skuespillere havde søndag tilmeldt sig audition hos Nordfynsspillene på Otterup Realskole. Fra den 3. til 13. juli næste år skal musicalen Shrek, der handler om den grønne trold Shrek, nemlig sættes op på en af fodboldbanerne bag Otterup Hallen.

Det er første gang, at musicalen ikke skal spilles ved Nislevgård, og det hænger sammen med, at skolernes sommerferie bliver flyttet en uge.

- Vi er kede af det, og det er meget vemodigt, men der er ikke så meget at gøre. I stedet har vi lavet en aftale Otterup Hallen og boldklubben om at bruge en fodboldbane bag hallen, siger formand Max Hansen.

En af de håbefulde aspiranter, som var mødt op søndag, var 22-årige Pernille Rosengaard fra Odense. Hun plejer at spille med i Frøbjerg Festspil, men i år havde hun mere lyst til at prøve sig af i rollen som Shreks trofaste følgesvend 'Æslet'.

- Jeg har ikke set musicalen, men jeg elsker virkelig filmen om Shrek, siger hun.

Det er første gang, at Shrek bliver sat op på Fyn, og Max Hansen har store forventninger til, at det bliver en succes.

- Shrek er ikke overspillet på Fyn. Det har været en lang proces at få fat i rettighederne, men vi tror, at det bliver rigtig godt, siger han.

Nordfynsspillene skal helst have 50 eller flere skuespillere til opsætningen, fordi nogle scener kræver større folkemængder. Ingen af skuespillerne får betaling, og sådan skal det fortsætte, mener Max Hansen.

- Vi vil gerne fremme amatørerne og finde nogle talenter. Vi gør det ikke nemmere for folk her, hvis vi begynder at have professionelle med. Alle skal have en chance for at komme med, siger han.

Der kan allerede nu købes billetter på www.nordfynsspillene.dk.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.